Yandex Metrica

İletişim Başkanı Altun: Atacağımız adımlarla birliğimizi perçinleyeceğiz

İletişim Başkanı Altun: Atacağımız adımlarla birliğimizi perçinleyeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan" programında önemli açıklamalarda bulundu. Altun, ''Bugün bazı kesimler zaferimize gölge düşürmeye çalışıyor. Dezenformasyonla zaferimizi baltalamaya, gölgelemeye devam ediyor. Atacağımız adımlarla birliğimizi perçinleyeceğiz'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan" programında konuştu.

Fahrettin Altun'un konuşmasından satır başları:

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

'DEZENFORMASYONLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

Bugün görüyoruz ki bazı kesimler zaferimize gölge düşürmeye çalışıyor. Dezenformasyonla zaferimizi baltalamaya, gölgelemeye devam ediyor. Azerbaycan'ın 28 yıl boyunca verdiği haklı mücadele bastırılmaya çalışılıyor. Karabağ'da zafer kazansak da enformasyon alanında işimizin bitmediğini görüyoruz.

Bu dezenformasyonlara müsaade etmeyeceğiz.

2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği kaç para oldu? 2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği... Haberi Görüntüle

'KARABAĞ AZERBAYCAN'IN ÖZ TOPRAĞIDIR'

Karabağ Azerbaycan'ın öz toprağıdır. Karabağ Zaferi, Türklüğe bir kez daha şan katmıştır. Azerbaycan halkı ve Türk dünyası Karabağ'daki Ermeni zulmünü unutmayacaktır. Karabağ kurtarılmıştır ve bir daha esaret edilemeyecek.

Görüyoruz ki Karabağ zaferi umutları ve toprağı yeşertmiştir. Azad edilen topraklar bugün küllerinden yeniden doğuyor. Karabağ her yönüyle ayağa kalkıyor. Azerbaycan kalkınma destanı yazıyor. 

Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro kimlere verilecek? Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro... Haberi Görüntüle

'AZERBAYCANLI KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Bölgemizde barış ve istikrarın temini için Ermenistan'ın da bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor. Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. En çok teşekkürü Hikmet Hacıyev'e teşekkür etmek istiyorum. Hakkaniyetin haklı namına teşekkür etmek istiyorum. 

Karabağ zaferimiz kutlu olsun!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading