Yandex Metrica

İkinci esnaf kavgası! SİHA'ları hedef alan CHP'li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu bıçaklandı!

İkinci esnaf kavgası! SİHA'ları hedef alan CHP'li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu bıçaklandı!

Türkiye'nin terörle mücadelesinden rahatsız olup SİHA'larla ilgili skandal söylemlerde bulunan Sezgin Tanrıkulu'na ait Kevok Ocakbaşı isimli mekanda kavga çıktı. Çıkan arbedede Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ve Mehmet Cemal Tanrıkulu hastanelik oldu.

Gündem

23.03.2024, 17:31

Türk savunma sanayisinin göz bebeği SİHA'larla ilgili skandal söylemleriyle bilinen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bu kez de bir kavga olayı ile gündeme geldi. İstanbul Beyoğlu'nda bulunan ve Sezgin Tanrıkuluna ait olduğu bilinen Kevok Ocakbaşı isimli mekanda dün akşam saatlerinde bir tartışma çıktı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

SİHA SEZGİN'İN OĞLU VE YEĞENİ BIÇAKLANDI HASTANELİK OLDU 

Ocakbaşının yakınındaki diğer mekan sahipleriyle münakaşaya giren Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ve yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu bacaklarından bıçaklandı.

Sokağa taşan kavgaya polis müdahale ederken Mitan Alican Tanrıkulu ve Mehmet Cemal Tanrıkulu hastaneye kaldırıldı.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

MASA PAYLAŞIMI GERGİNLİĞİ

Öte yandan kavganın çıkış nedeninin diğer mekan sahipleriyle masa paylaşımında yaşanan gerginlikten dolayı olduğu öğrenildi.

Kavgaya ilişkin Oda TV'ye konuşan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, "Esnaf kavgası çıkmış. Doğrudur bıçakla bacaklarından hafif şekilde yaralanmışlar. Sağlık durumları şu an iyidir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading