Yandex Metrica

İki polisi vurdum kanka, televizyonu aç, çatışıyoruz! Muhalefetin 'masum' dedikleri o gece bunları yazmıştı

İki polisi vurdum kanka, televizyonu aç, çatışıyoruz! Muhalefetin 'masum' dedikleri o gece bunları yazmıştı

Muhalefet partileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminde kullandığı öğrenci ve erlerin 'masum' olduklarına yönelik yoğun bir propaganda yürütüyor. Oysa o gece polis ve vatandaşlara kurşun sıkan darbecilerin hepsi de olan bitenden haberdardı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

FETÖ üyesi olduklarını perdelemek için kendilerini kamuoyuna "KHK'lı" diye lanse eden terör örgütü militanları, Türkiye'de muhalefetten yaygın biçimde destek görüyor. CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi ve HDP bir adım daha ileri giderek 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ne erlerin ne de askeri öğrencilerin bir suçu olmadığını savunuyor. 

Güvenlik güçlerine ve vatandaşlara kurşun sıktıkları halde muhalefet partileri tarafından 'masum' olarak gösterilmek istenen FETÖ'cüler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından sıcak bir şekilde ağırlanıyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne örgüt tarafından çalınmış sorularla sızarak binlerce gencin hakkını yiyen hırsızlardan 66'sı, 15 Temmuz darbe girişimine katıldıkları halde, Yargıtay tarafından anlaşılmaz biçimde salıverildi. Tüm FETÖ üyelerinin morallenmesine neden olan bu gelişme darbeye direnen milyonlarca vatandaşın vicdanını yaraladı. 

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? Haberi Görüntüle

ORADA 1'İ POLİS 6 KİŞİ ŞEHİT DÜŞTÜ

Yargıtay'ın haklarındaki müebbet hapis cezasını bozarak cezaevlerinden salıverilmelerini sağladığı 66 darbeci, 15 Temmuz gecesi örgüt emriyle Yalova'dan otobüslerle yola çıkmış, Tuzla Mehmetçik Vakfı gişelerinde vatandaşlar ve polis tarafından durdurulmuş, sonrasında yanlarında getirdikleri G3 tüfekleriyle çevreye ateş açmıştı. Tuzla'daki saldırılarda 1'i polis 6 kişi şehit düşmüş, 42 vatandaş da yaralanmıştı. 

Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Haberi Görüntüle

ANKARA'DAKİ ERLER DE BÖYLE MESAJLAŞTI

Ankara'da ise Emniyet Müdürlüğü'nü işgale giden darbecilerin yanında neler olduğunun gayet farkında olan erler ve askeri öğrenciler de vardı. Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bilirkişi raporlarına yansıyan delillere göre, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine katılan erlerden ikisi şöyle yazışmıştı:

ER KORAY ÖZDEMİR:

"Polis ile çatışıyoruz. İki tane vurdum. Evet iki vurdum, haberleri aç kan götürüyor. He karakolu bastık. Hakkını helal et ölmek var, polisle çatışıyoruz. Ankara Emniyet binası."

ER BARIŞ CANER:

(Annesine) "Burada silahlar patlıyor, şarjım az, aklın kalmasın bana"
(Arkadaşına) "Polislere ateş açıyoruz, iki kişiyi yaraladım. Kanka olaydayız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading