Yandex Metrica
İhsan Aktaş'tan Merdan Yanardağ'a yalan anket tepkisi: Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar!

İhsan Aktaş'tan Merdan Yanardağ'a yalan anket tepkisi: Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar!

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Merdan Yanardağ'ın TELE 1'de paylaştığı anketi sert sözlerle yalanladı. Aktaş paylaşılan anketin gerçek olmadığını belirterek "Yargı önünde hesabını verirler. 25 yıllık kurumuz. Kamuoyuna açıkladığımız sonuçlar elimizde olan sonuçlardır. Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar." ifadelerini kullandı.

Gündem

22.03.2024, 20:32

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, canlı yayında "Saray, Genar Araştırma'ya özel anket yaptırdı. Ankette Kılıçdaroğlu'na %53, Erdoğan'a %42, diğer adaylara %5 oy çıktı. Yalanlarlarsa belgeleriyle, araştırmanın kendisiyle ortaya koyarım." iddiasında bulunmuştu. Yanardağ'a cevap ise GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş'tan geldi.




Aktaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ''Bugün Kiralık bir tv kanalı Pis bir yalan haber ortaya attı. Yargı önünde hesabını verirler. 25 yıllık kurumuz. Kamuoyuna açıkladığımız sonuçlar elimizde olan sonuçlardır. Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar.'' ifadelerini kullandı.

İhsan Aktaş, yaptırdıkları anketin gerçek sonucunu paylaştı. Ankete göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimleri farkla kazanıyor.

Ankette Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.3, Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 47.7 olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading