Yandex Metrica

İHH canla başla çalışıyor: 3 bin 359 kişilik ekip deprem bölgelerinde

İHH canla başla çalışıyor: 3 bin 359 kişilik ekip deprem bölgelerinde

İHH İnsani Yardım Vakfı, 3 bin 359 kişilik ekibiyle depremin ilk gününden beri sahada aktif rol oynuyor. Yüzlerce kişiyi enkazdan kurtaran İHH, 300 binden fazla depremzedeye yemek dağıttı.

Gündem

23.01.2024, 20:25

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından devlet yaraların sarılması için teyakkuz haline geçti. AFAD ve Kızılay'ın yanı sıra İHH İnsani Yardım Vakfı da tüm gücüyle depremden ciddi şekilde etkilenen illerde hem arama kurtarma hem de yardım faaliyetlerine katılıyor. 

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve... Haberi Görüntüle

3 BİN 359 KİŞİLİK EKİP SAHADA

İHH depremlerden etkilenen bölgelerde 1447 kişiden oluşan 65 arama kurtarma ekibi, 184 koordinasyon görevlisi ve 1728 kişilik acil yardım dağıtım ekibiyle yardım çalışmalarına devam ediyor.

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

YÜZLERCE KİŞİYİ ENKAZDAN KURTARDILAR

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk gününden itibaren bölgede olan İHH, depremden etkilenen tüm illerde hem yardım hem de arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor. İHH depremin ilk gününden bu yana yüzlerce kişiyi enkazdan kurtardı.

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE YAMEK DAĞITTILAR

İHH ayrıca, 1728 kişilik acil yardım dağıtım ekibi ile gıda, barınma ve giyecek gibi birçok alanda deprem bölgesine yardım ulaştırıyor. İHH tarafından şu ana kadar deprem bölgelerindeki 364 bin 850 kişiye sıcak yemek dağıtıldı. 2 mobil aşevi ise depremden etkilenen vatandaşlara yemek dağıtımına devam ediyor.

Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş hali... Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş... Haberi Görüntüle

166 TIR DEPREM BÖLGELERİNDE

Ayrıca gıda, bot, mont, çocuk bezi, un, su gibi ürünlerin bulunduğu 166 tır, depremden etkilenen illere gönderildi.

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

31 BARINMA, 2 SAĞLIK ÇADIRI KURDULAR

İHH, depremden etkilenen bölgelerde depremzedelere 3 bin 633 battaniye, 1568 çocuk ve yetişkin montu dağıttı. Bölgeye, 597 sünger yatak götüren vakıf, 31 barınma çadırı ile 2 sağlık çadırı kurdu.

İHH, bölgeye 482 bin 291 ekmek, 6 bin 959 koli su, 3 bin 469 kumanya paketi, 9 bin 765 paket hijyen malzemesi, 2 bin 169 koli muhtelif gıda, 5 bin 38 konserve gıda ve 1,4 ton patates ulaştırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading