Yandex Metrica

İHA/SİHA üssü kurulacak! ABD’ye karşı Türkiye’den net tavır

İHA/SİHA üssü kurulacak! ABD’ye karşı Türkiye’den net tavır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kıbrıs'taki güç dengesini korumaya yönelik ilave adımlar atılacağını kaydetti. Oktay, Geçitkale İHA/SİHA üssünün de genişletileceğinin altını çizdi.

Gündem

23.01.2024, 19:55

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kıbrıs'taki güç dengesini korumaya yönelik ilave adımlar atılacağını kaydederek Türkiye'nin garantör ülke olarak bütün tedbirleri alacağını dile getirdi. Fuat Oktay, yakında gerekli adımların atılacağının mesajını vererek, Geçitkale İHA/SİHA üssünün de genişletileceğini kaydetti.

Fuat Oktay, güç dengesini bozan unsurun dışardaki ülkeler olduğuna işaret ederek, "Amerika, silah ambargosunu kaldırarak ilk adımı attı. Yeni anlaşmalar da yapılmaya çalışılıyor. Rum ve Türk kesimi arasındaki dengenin bozulması kimsenin çıkarına değil. Bizim de çıkarımıza değil" açıklamasını yaptı.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

GEÇİTKALE: KRİTİK HAMLE

KKTC'nin Gazimağusa ili yakınlarında bulunan Geçitkale'deki İHA/SİHA üssü ile Rum-Yunan ikilisinin eylemleri takip edilerek hukuksuzluklar kayda geçirilecek. Üs ile adada bulunan 40 bin civarındaki Türk barış gücüne stratejik hava desteği verilmiş olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading