Yandex Metrica
SON DAKİKA
İflas mı edecek? İBB bünyesindeki İSPARK'ın zararı 115 milyona ulaştı

İflas mı edecek? İBB bünyesindeki İSPARK'ın zararı 115 milyona ulaştı

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB'nin bünyesinde yer alan İSPARK'ın sürekli zarar yapması iflas söylentilerine yol açtı.

Gündem

05.03.2024, 23:26

2019 yerel seçiminde Ekrem İmamoğlu ve kadrosunun yönetimine geçen İBB'nin bünyesinde yer alan İSPARK'ın günden güne zarar yapması kaçınılması güç sonuçlar getireceğe benziyor.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) başlıca şirketlerinden İSPARK, her geçen gün batışa sürükleniyor. Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB'nin 37 milyon lira zararla devraldığı İSPARK'ın zararı, bu iki yılda 115 milyon lirayaulaştı.

İSPARK'ın yaptığı zarar öyle yüksek ki, CHP kanadından bazı isimler bile bu duruma tepki gösteriyor. CHP'ye yakın isimlerden gazeteci Can Ataklı da İBB'nin İSPARK skandalına tepki gösterdi.

Tünel trafiği rahatlatacak! Başkan Murat Aydın'dan dev projeyi duyurdu: Beykoz-Üsküdar... Haberi Görüntüle

İFLASA İŞARET ETTİ

Ataklı, Korkusuz gazetesindeki köşesinde bu konuyu ele aldı. Ataklı, yıl sonunda zararın 200 milyon liraya ulaşacağını ve İSPARK’ın yakın gelecekte konkordato ilan edebileceğini iddia etti.

Ataklı, yazısında otopark işletmeciliğinin iyi bir gelir kaynağı olduğuna dikkat çekti. Görevli maaşlarının dışında sıfır maliyetli bir şirketin nasıl zarar ettiğini tartışmaya açan Ataklı, İBB'nin söz konusu durumu düzeltmemesi durumunda İSPARK'ı iflasla kaybedebileceğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading