Yandex Metrica
SON DAKİKA
İçişleri Bakanı Soylu, Kahramanmaraş'ta iftarını depremzedelerle birlikte yaptı!

İçişleri Bakanı Soylu, Kahramanmaraş'ta iftarını depremzedelerle birlikte yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremin merkezi Kahramanmaraş'ta kurulan ramazan çadırında depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

6 Şubat'ta 11 ili derinden etkileyen deprem bölgesinden olan Kahramanmaraş'ı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediye meydanında kurulan ramazan çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını yaptı. İftarın ardından Bakan Soylu, bir süre depremzedelerle sohbet etti. Bakan Soylu'ya bölgede koordinatör olarak görev yapan bazı illerin valileri de katıldı.

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası... Haberi Görüntüle

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NDAN MOBİL MUTFAK 

Jandarma Genel Komutanlığı'nın mobil mutfak ve ekmek tırları, ramazan ayında da vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor. Belediye meydanına kurulan tır önünde iftara dakikalar kala sıraya giren vatandaşlar, getirdikleri kaplarla yemeklerini alıyor.

2024 Düzce'de iftar çadırı kuruldu mu? Düzce'de ücretsiz iftar çadırı... Haberi Görüntüle

"VERDİKLERİ YEMEK HİZMETİ HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ"

Depremin ilk gününden itibaren sıcak yemek ihtiyaçlarının karşılandığını belirten depremzede Muharrem Görücü, "Jandarmamızın yapmış olduğu bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Depremin ilk gününden beri verdikleri yemek hizmeti hakikaten hiçbir şeye değişilmez. Emeklerinden dolayı diyecek kelime bulamıyoruz" dedi. 

2024 MANİSA-KÖPRÜBAŞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Köprübaşı'nda hangi... Haberi Görüntüle

"ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN"

Depremzede Osman Kaya ise, "Allah devletimizden razı olsun. Ordumuza da güç kuvvet versin. Jandarmasına, kara kuvvetlerine, hava kuvvetlerine, deniz kuvvetlerine de. Allah yardımcıları olsun" açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading