Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına sert tepki: İspat etmezsen namertsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Polis Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatı hakkında yaptığı "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar" iftirasına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok sert tepki gösterdi. Soylu, “İspat etmezsen namertsin” ifadesini kullanarak, "Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını yanına bırakmayacağız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Türk Polis Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatı hakkında yaptığı "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar" iftirasını ortaya atan ve asılsız iddialarla gündemi manipüle eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımla çok sert gösterdi.

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

HAMBURGERCİDEN ALDIĞI SİPARİŞLER ORTAYA ÇIKIYOR 

Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun Amerika'da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal'ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkıya takımının Yalova mahkemesi baskınını, ortalığa dökülen MLKP, PKK, FETÖ ve DHKPC ittifakını, kayıp sekiz saati, belediyelerinin yolsuzluklarını örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devletine; polisine, jandarmasına ve askerine uyuşturucu parasıyla cari açığı kapatıyorlar iftirasını atması, elbette ki Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir vatandaşına yakışmıyor. Bırakın genel başkan olmasını." dedi.

Bakan Soylu, Türk Polis Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatı'nın yaptığı suç duyurusuna ek olarak, şahsi olarak da suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

"İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN"

Bakan Soylu: "Bir hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. İki tazminat davası açıyoruz, şahsımız ve kurumlarımızla. Üç attığın bu iftirayı ispat etmezsen namertsin diyoruz " ifadelerinde bulundu.

Bakan Soylu yaptığı paylaşımda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Yüzyılı'nı Togg'u ve Türkiye'nin başarılarını hazmedemediğini bu nedenle uluslararası istihbarat örgütlerinin yıllardır ortaya attığı iddiaları söylediğini belirtti.

Soylu, "Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını yanına bırakmayacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading