Yandex Metrica
SON DAKİKA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Mavi vatan vurgusu! Her bir damlası bize emanet

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Mavi vatan vurgusu! Her bir damlası bize emanet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği yetki ile İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu'dan görevi devraldı. Yerlikaya, "Mavi vatanımızın her bir damlası bize emanet. Milletimizin her bir ferdi bize emanet. Biz milletimizin emrindeyiz" dedi.

Gündem

02.03.2024, 15:39

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni İçişleri Bakanı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu. Bakanlıkta yapılan devir teslim töreninde, Süleyman Soylu görevi Ali Yerlikaya'ya bıraktı.

Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu? Haberi Görüntüle

"ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN"

Kameraların karşısına geçerek veda konuşması yapan Süleyman Soylu, "Aziz milletimizi, birlikte emek verdiğimiz, mesai yaptığımız, acı tatlı birçok hatıraya ortak olduğumuz mesai arkadaşlarımızı ve tüm personellerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkari mitingi ertelendi mi? AK Parti Hakkari mitingi... Haberi Görüntüle

"GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ"

"Hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük bir onur" diyen yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise "Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz, temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır, bundan asla taviz verilmeyecektir" mesajını verdi. Yerlikaya, "Aşk ile çalışan yorulmazmış, aşk ile çalışacağız Allah'ın izniyle yorulmak bilmeyeceğiz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading