Yandex Metrica

İcazet masası! Akşener’i ABD ikna ediyor! Canlı yayında uyardı: CHP’nin kuyusunu kazıyor

İcazet masası! Akşener’i ABD ikna ediyor! Canlı yayında uyardı: CHP’nin kuyusunu kazıyor

CHP Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen A Haber ekranlarından yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk oldu. Akşener ile ABD arasındaki ilişkiye de değinerek Sevingen "Ben geçen dönem Abdullah Gül'e ikna olmadım ama birileri beni ikna ediyor' diyor. Meral Akşener'i Amerika ikna ediyor." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

İşte Sevigen'in sözlerinde öne çıkanlar:

Meral Akşener CHP'den oy alma peşinde. CHP'nin kuyusunu kazmak istiyorlar. Meral Akşener'e güven olmaz CHP içindekiler sakın Akşener'e güvenmesin.

Bakan Tunç'tan Gazze paylaşımı: Türkiye, her zaman Filistinli kardeşlerinin yanındadır Bakan Tunç'tan Gazze paylaşımı: Türkiye, her zaman Filistinli kardeşlerinin yanındadır Haberi Görüntüle

AKŞENER'İN VİCDANI YOK

CHP Akşener'e 15 vekil vermeseydi İYİ Parti ne yapacaktı? Vefa bilene verilir bu vekiller. Siyasetçinin vicdanı yoksa işbirliği yapılmamalı. Akşener'in vicdanı olduğuna inanmıyorum.

21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez yeri öptü 21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET EDİYOR

CHP ile adeta mücadele ediyor. Bizim CHP'liler de parti içinde seyrediyor. Akşener ve İYİ Parti CHP'liler dövüyor. İYİ Partililer Kılıçdaroğlu'na hakaret ediyor. Bunu içime sindiremiyorum.

Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az önce deprem mi oldu? Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az... Haberi Görüntüle

AKŞENER'İ ABD İKNA EDİYOR

Akşener "Ben geçen dönem Abdullah Gül'e ikna olmadım ama birileri beni ikna ediyor" diyor. Meral Akşener'i Amerika ikna ediyor. Eski ilişkileri asla bitmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading