Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbrahim  Karagül: Parti merkezleri terör karargahlarına döndü

İbrahim Karagül: Parti merkezleri terör karargahlarına döndü

TRHaber Yayın yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak gazetesindeki köşesinde yine çok tartışılacak bir yazı kaleme aldı. 15 Temmuz mağluplarının içeride bir intikam cephesi kurduğunu vurgulayan Karagül,  ABD ve Avrupa'nın bütün muhalefeti terör örgütleriyle birleştirerek 2023’ü bir iç savaşa dönüştürmeyi hedeflediğini yazdı.

Gündem

23.01.2024, 18:39

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak'taki köşesinde muhalefete çok konuşulacak beleştirilerde bulundu.  

Türkiye’de siyasi muhalefetin FETÖ-PKK çizgisine hapsolduğunu ifade eden Karagül, muhalefetin örgütler tarafından rehin alındığını hatta 2023’e dönük çokuluslu ajanda çerçevesinde formatlandığının artık netleştiğinin altını çizdi. ''Siyasi parti merkezleri terör karargâhlarına, FETÖ üslerine döndü.'' ifadesini kullanan Karagül,  liderlerin artık terör örgütleri ile dayanışmasını gizleme gereği bile duymadığının altını çizdi. 

İÇERİDE İNTİKAM CEPHESİ

PKK-FETÖ ortaklıklarını bir siyaset tarzı olarak Türkiye’ye dayatıyorlar. Kendi ülkelerini ABD ile, Avrupa ile tehdit ediyorlar. Türkiye’yi terörle tehdit ediyorlar. İç tehditle toplumun bir kesimini şimdiden sindirmeye başladılar.

İçeride bir intikam cephesi kurdular. Öfke ve nefret dışında hiçbir şeyleri yok. Dışarıdakiler ne istiyorsa, dağdakiler ne istiyorsa, Pensilvanya’dakiler ne istiyorsa bunlar da onu söylüyor, onu istiyorlar.

Deprem bölgesine 500 milyon Euro! Bakan Şimşek duyurdu: Afetin yaralarını... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ MAĞLUPLARININ CEPHESİ Mİ?

''Türkiye’nin siyasi muhalefeti 15 Temmuz’un intikamını almak üzere yeniden tanımlandı, şekillendirildi.'' diyen İbrahim Karagül, 15 Temmuz’da yenilenlerin bu çatı ittifak üzerinden yeniden harekete geçtiğini belirtti. 

''İşte onları yeniden topladılar. Asla bir araya gelemeyecek isimleri, partileri, örgütleri tek cephe yaptılar. Şimdi bu cephe içeride de dışarıda da Türkiye’yi hedef alan açık bir savaş yürütüyor.

Ve bu kirli savaş, siyasetin yalanlar dünyası ile kamufle edilip pazarlanıyor.''

BİR TÜRK BAASÇILIĞI: ANADOLU’DA BOĞMAK

Dikkat edin; Türkiye’yi öven, yücelten, takdir eden tek cümleleri yok. Bırakın övmeyi hakkını veren tek cümleleri yok. Hiçbirinin yok. Yıkıcı, terör estirici, içeride şiddeti teşvik edici, milleti ayrıştırıcı, intikamcı söylemlerin sonu gelmiyor.

Yapılan her şeyi yıkmak istiyorlar. Türkiye’nin Ortadoğu, Afrika, Orta Asya ve daha ötelere uzanan etkilerini daraltmak, onu tekrar Anadolu’ya hapsetmek istiyorlar. Bir tür Türk Baasçılığına mahkûm etmek istiyorlar.

Suriye’den asker çekmek, Irak’tan asker çekmek, Libya’dan asker çekmek, Ege’de Yunanistan’ın isteklerine teslim olmak, ülkeyi Akdeniz’den çekmek ve kıyılara hapsetmek istiyorlar. Bu açık. Çünkü bütün söylemleri bu yönde.

DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 8 ilde 24 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

2023 HEDEFİ İÇ SAVAŞ MI?

TRHaber Yayın Yönetmeni Karagül'ün yazısındaki dikkat çekici uyarılardan biri 2023'e yönelik vurgu. ''FETÖ’yü yeniden devletin sinir sistemine yerleştirmek, bu yolla ABD vesayetini kolaylaştırmak, ABD ve Avrupa desteği almak istiyorlar.'' diyen Karagül, ABD ve Avrupa'nın bütün muhalefeti tek çatı altında toplayarak, onları terör örgütleriyle birleştirerek 2023’ü bir iç savaşa dönüştürmeyi hedeflediğinin altını çizdi.

KANDİL’DEN TALİMATLAR: AKLINIZI MI KAÇIRDINIZ?

CHP’den İyi Parti’ye, PKK’dan FETÖ ve ittifaktaki diğer partilere, hepsi 2023’ü bir iç savaş gibi görüyor. Bir imha saldırısı olarak görüyor. Size bu hedefi kim gösterdi?

ABD ve Avrupa, kırk yıldır PKK ve FETÖ’ye ne rol vermişse, şu an siyasi muhalefete aynı görevi vermiştir. Siyasi partileri terör örgütleri yerine ikame etmiştir.

Kandil’den talimatlar geliyor, siyasi parti isimleri vererek yönlendirmeler geliyor, tek kelime itiraz etmiyorlar. Edemiyorlar. Sadece CHP mi, İyi Parti de, Saadet de, AK Parti’den kopanlar da itiraz edemiyor.

İşte İbrahim Karagül'ün muhalefetin 2023 hedefini anlattığı yazısından çok dikkat çeken başlıklar...

Seçim günü düğün olur mu 2024? Seçim günü yasaklar neler? Haberi Görüntüle

‘MUHAFAZAKÂR MUHALEFET’ PKK’DAN YARDIM DİLENİYOR!

Bir siyasi parti lideri ayda üç dört kez ABD Büyükelçisi’nin ayağına gidiyor, talimatlar alıyor. Kimse “Ne bu?” demiyor, diyemiyor. “Bunlar FETÖ talimatları mı” diye sormuyor.

Bir siyasi lider, PKK’nın terör saldırılarını kınayamıyor. “PKK” bile diyemiyor. FETÖ’cüleri tekrar devlete alacağını ilân ediyor. “Muhafazakâr Muhalefet” dediğimiz çevre, ilk kez PKK’dan bile medet dilenir hale gelmiş.

MİT bu kez Kamışlı'da avladı: PKK'nın sözde sorumlularından Halil Tekin... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER-EKREM İMAMOĞLU DAYANIŞMASI. ARKASINDA KİMLER VAR?

“CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir muayenehaneden FETÖ ile telefon görüşmesi yaptı” tartışmaları yaşanıyor. Bu konular daha da açılmalı. Meral Akşener’in FETÖ ile irtibatı var mı, açılmalı. İyi Parti’nin FETÖ ile ilişkisinin olup olmadığı sorgulanmalı.

Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ ile ilgisi var mı, sorgulanmalı. Varsa ilişkisi ortaya serilmeli. Onu aslında kimler aday gösterdi, merak edilmeli.

Meral Akşener ile İmamoğlu arasındaki dayanışmayı kim sağlıyor. Hangi menfaat ortaklığı var? Ya da ne tür ideolojik ortak hesap var? Sorgulanmalı…

2024 MARDİN-KIZILTEPE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Kızıltepe'de hangi... Haberi Görüntüle

EKREM’İ KİM BAŞKAN YAPMIŞSA ADAYI DA ONLAR BELİRLEYECEK

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki çatışmanın detaylarında, hangi ellerin ne tür hesabı var, sorgulanmalı.

Şu açıktır: Ekrem İmamoğlu’nu İBB için kim aday göstermişse, muhalefet ittifakının cumhurbaşkanı adayını da onlar belirleyecek. Kılıçdaroğlu’nun bu konuda hiçbir yaptırım gücü olamayacak.

Daha şimdiden Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında hem Cumhurbaşkanlığı adaylığı hem de CHP Genel Başkanlığı üzerinden savaş başladı. Akşener bu savaşın neresinde? ABD ve Avrupa bu savaşın neresinde?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre bebeğini kaybettiğini öğrendi Haberi Görüntüle

EVLATLARIMIZIN KANI ÜZERİNE BİR PAZARLIK MASASI…

CHP, İyi Parti ve ortaklarının, bırakın HDP’yi, PKK ile ne tür pazarlıklar içinde olduğu sorgulanmalı. Evlatlarımızın kanı üzerinde kurulan bu kirli pazarlık masası dağıtılmalı.

Bunlar siyaset meselesi değil, iç politika meselesi değil. Bunlar; milli güvenlik, Türkiye’nin bütünlüğü, geleceği meselesidir.

Ülkemiz dışarıda çok büyük fırtınalara direnirken, dünyanın en büyükleri ile hesaplaşırken, “Büyümezsek küçüleceğiz” gerçeği ile yüzleşirken, içerideki bu tür karanlık hesapları sorgulamak hepimizin hakkıdır.

CHP'de ikinci 'Burcu Köksal' vakası: CHP'li isimden DEM'e tepki: Şerefsizlere... Haberi Görüntüle

2023 BİR SEÇİM DEĞİL:ANADOLU ÇOCUKLARI MUTLAKA KAZANMALI!

2023 bir seçim değil. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük hesaplaşmasıdır. Ya dışarıdakiler kazanacak ya Anadolu çocukları.

Ya terör örgütleri kazanacak ya Türkiye Ekseni. Ya Türkiye’yi yeniden rehin almak isteyenler kazanacak ya bu topraklara işlenmiş imparatorluklar aklı.

21. yüzyılın başında bu savaş kaçınılmazdı ve yaşanacak!

Ama asla ve asla, terörle, dışarıdakilerle ortaklık kuran siyasi partiler, o partilerin liderleri kazanamayacak. Onlar her iki ihtimalde de kaybedecek. Tarihin yanlış sayfalarında unutulup gidecek.

Bakan Fidan, Gürcistanlı mevkidaşı İlia Darçiaşvili ile görüştü Haberi Görüntüle

ŞAİBELİDİR!

Hangi partiden olursanız olun şunu sakın unutmayın: En üst siyasi kimlik Türkiye’dir. Türkiye’nin yanında yürümeyen, başkalarından güç alıp Türkiye’yi döven, zayıflatan, küçülten, daraltan her siyasi parti ve lider şaibelidir.

Yalanlarla, kurgularla sizi uyutmalarına izin vermeyin.

2023, Selçuklu, Osmanlı, Türkiye Cumhuriyeti devletler sürekliliğine sahip çıkanlarla, onu tekrar ABD ve Avrupa’nın cephe ülkesi yapmak isteyenler arasında büyük bir hesaplaşma olacaktır.

Son dakika İstanbul'da deprem mi oldu? Az önce deprem mi... Haberi Görüntüle

HIRSLI, İNTİKAMCI SİYASİ LİDERLER..FETÖ PROJESİNDEN ÇOK DAHA BÜYÜK.

21. yüzyılın en büyük sürprizi olacak Türkiye’ye yeniden diz çöktürmelerine izin vermeyin!

Bu yüzden, içeride bu yüzden büyük cephe kurdular.

Bu yüzden, demokrasiyi terörle karıştırdılar. Bu yüzden o siyasi partileri Türkiye ekseninden çıkardılar.

Bu yüzden o hırslı, intikamcı siyasi liderleri kontrolsüz bir alana çektiler. Bu yüzden, o isimleri böyle yapıların başına geçirdiler.

Bu proje FETÖ projesinden çok daha büyük!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading