Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbrahim Karagül'den muhalefete ağır eleştiri: O masa Sevr masasıdır

İbrahim Karagül'den muhalefete ağır eleştiri: O masa Sevr masasıdır

''Batı, Türkiye’de bir iç cephe, bir intikam cephesi kurdu. Birileri hepsini formatladı, Türkiye’nin önüne sürdü. O masada Sevr’den bu yana Batı’dan topraklarımıza esen bütün fırtınaların 21. yüzyıla taşınmış özeti vardı.'' TRHaber Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, kendilerini 'Türkiye İttifakı'' olarak tanımlamak isteyen 6'lı cepheyi yazdı.

Gündem

23.01.2024, 18:49

12 Şubat’ta bir masa kuruldu.  Türkiye’nin mili varlığı ve büyük yürüyüşü için tehdit olabilecek, bunu gizlemeye bile gerek duymayan ittifak bir fotoğraf verdi. Masadaki dört kişi yüzde biri bile temsil etmezken, ABD ve Avrupa desteği ile Türkiye’nin sahibi gibi hareket ediyordu. 

Büyük laflar, büyük hayaller, abartılı roller pazarlandı. O masada kibir vardı, intikam hırsı varsı, öç alma duygusu vardı. Ama Türkiye’nin ortak iyiliğine, güçlenmesine, büyümesine dair tek bir cümle yoktu. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-19 ile... Haberi Görüntüle

SEVR'İN 21. YÜZYILA TAŞINMIŞ ÖZETİ

Birileri hepsini formatlamış Türkiye’nin önüne sürmüştü. O masada Sevr’den bu yana Batı’dan topraklarımıza esen bütün fırtınaların 21. yüzyıla taşınmış özeti vardı. 
“Peki sizi kim bir araya getirdi” cümlesi, Türkiye siyasetinin en önemli sorusuydu. Projeyi de cevabı da aslında herkes biliyordi ama bilmiyormuş gibi yapıyordu. 

7.6'lık deprem bekleniyor! Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı:... Haberi Görüntüle

O MASANIN GİZLİ ORTAKLARI

Masanın gizli ortakları vardı. Biri HDP, biri ABD büyükelçisi, biri İngiliz Büyükelçisi, biri PKK, biri DHKP-C. HDP’yi masaya almaları PKK’yı almaları demekti. Bunun nasıl bir fotoğraf olacağını ortadaydı. 
Almadılar. HDP’den utandıkları için değil, milletten korktukları için almadılar. 

Gizli ajanda tam bir FETÖ  yöntemiyle kamufle edilmişti. Görüntüde o fotoğraf, arka tarafta, karanlık tarafta başka bir fotoğraf vardı. Türkiye o fotoğrafı asla görmeyecekti. Ama bilecekti, aslında biliyordu. 
Arkalarında ABD ve Avrupa, Türkiye’ye karşı yeni bir operasyonun ilk işaretlerini veriyorlardı. Atanmışlar, donatılmışlar, sahaya sürülmüşlerdi. 

2 organize suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları dahil 25 kişi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN SİYASİ GENETİĞİNE SAVAŞ AÇTILAR

İçeride eski Türkiye’ye dönülecek, dışarıda ABD himayesine girilecekti. Türkiye; Suriye’den, Libya’dan, Kafkaslar’dan, Somali’den, Orta Afrika’dan, Ortadoğu’dan çekilecek, “Küçültülmüş Anadolu”ya hapsedilecekti.
Selçuklu’dan günümüze, Osmanlı’dan Cumhuriyet’in kuruluşuna bir yabancı ajanda Türkiye’ye dayatılıyor, yüzyılların siyasi genetiğine savaş açılıyordu. 
Siyasi proje tam da buydu. ABD’nin ve Avrupa’nın Türkiye’yi  saf dışı bırakma hesabı tam da buydu. Bunu dışında tek bir misyonları, hedefleri, rolleri yoktu. 

Uzaktan çalışanlar dikkat! Terfi etmek istiyorsanız... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'Yİ DURDURMA CEPHESİ''

Dertleri seçim değildi, demokrasi değildi, Türkiye değildi. Dertleri kendilerine iktidar karşılığında sunulan o projeydi. Gezi’de ulaşılamayan, 15 Temmuz’da ulaşılamayan hedefti. 
FETÖ’nün hep yaptığı gibi; Türkiye değerlerini, kavramlarını aşındırdığı gibi onlar da isimlerle, kelimelerle kendilerini kamufle etme yoluna gittiler. Kendilerine isimler aradılar. 
“Türkiye’yi Durdurma Cephesi”ne Türkiye İttifakı ismi verdiler. Kendilerince hepimizi ters köşe yapıyorlardı!

ABB Başkan adayı Altınok'tan 600 daire iftirasına sert tepki: Tapusunu... Haberi Görüntüle

NEYİ VURACAKLARSA O İSİMLE KENDİLERİNİ TANIMLIYORLAR

FETÖ-PKK çizgisi dışında söyledikleri tek bir cümleleri bile yoktu. Olamazdı. ABD’nin FETÖ ve PKK’yı yönettiği gibi bunları da dizayn etmiş, birilerinin yerine ikame etmiş, tek bir bloka dönüştürmüştü. 
Osmanlı’nın son döneminde bütün coğrafyada, Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana bütün Anadolu’da yüzyılların siyasi genetiğine bayrak açanlarla aslında aynı yerde konumlanıyorlardı. 
Ayrı rolü üsleniyorlardı. O damar bugün o masada temsil ediliyordu. Geçmişin ve bugünün intikamını alacaklardı!

Neyi vuracaklarsa onun ismiyle kendilerini tanımlıyorlardı. Kendilerine ne ad vermişlerse bilin ki, bu cephe ona karşı kurulmuştu. 
Masa Türkiye’ye karşı kuruldu. ABD adına kuruldu. Avrupa adına kuruldu. Siyasi muhalefet meşruiyeti altında bir gizli ajanda için kuruldu. 
O masa bir Sevr masasıydı. 

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen para kulesi trafiğinde yeni gelişme:... Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT AÇIKLAMASI VE İNTİKAM CEPHESİ

Alay edercesine 28 Şubat’ta açıklama yapma kararı aldılar. Sadece bu bile nasıl bir intikamın peşinde olduklarını anlamaya yetiyordu.
O 28 Şubat; ABD aşırı sağı (neocanlar) ve İsrail aşırı sağı tarafından dizayn edilmiş, Türkiye’yi durdurma girişimi ilk o zaman başlatılmış, milleti kamplara ayırarak milli ve manevi olan her şeye savaş açmıştı.
Koca koca generaller İsrail’e tekmil veriyordu. Koca ülke İsrail’in ve neocon çılgınların aparatına dönüştürülüyor, bir silah olarak kendine ve Müslüman dünyaya karşı kullanılıyordu.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?... Haberi Görüntüle

O MASA SEVR MASASI

Peki bunlar kime tekmil verecekler?
Batı, Türkiye’de bir iç cephe, bir intikam cephesi kurdu. Bunun siyasi partilerle, liderlerle alakası yok. Siyasetle, iç politikayla alakası yok. O masadakilerin de siyasetle alakası yok. Demokrasiyle alakası yok.
Onlar içeriden darbeye hazırlanıyor. Bunun için seçimle de seçim dışı da bütün yöntemler kullanılacak. Yöntemleri asla kendileri belirlemiyor. Kendilerine sadece söyleniyor. 
Menderes’i asanlar o masada. 28 Şubatçılar o masada. PKK’nın eli o masada. FETÖ’nün aklı o masada. Türkiye ile hesaplaşmak isteyenler, rövanş isteyenler, kişisel hırslardan körleşenler o masada. 
Ama asıl büyük tehdit; ABD ve Avrnupa o masada. Türkiye için tanımlanmış bütün tehditlerin kaynağı o masada. Türkiye’nin yeniden kıtalara ulaşmasını hazmedemeyenler o masada. Yüz yıl öncenin İngilizcileri o masada. 
O masa Sevr masası.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading