Yandex Metrica

İbrahim Karagül'den Ali Babacan'ı köşeye sıkıştıran soru! Sosyal medyaya damga vurdu

İbrahim Karagül'den Ali Babacan'ı köşeye sıkıştıran soru! Sosyal medyaya damga vurdu

TRHaber Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Deva Parti kurucularından Metin Gürcan'ın casusluk iddiasıyla tutuklanmasına dair dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Gürcan olayıyla birlikte Deva Partisi'nin şaibeli hale geldiğini ifade eden Karagül, ''Ali Babacan'ın kaç tane daha Metin Gürcan'ı var?'' diye sordu.

Gündem

15.03.2024, 16:44

Deva Partisi kurucularından Metin Gürcan'ın siyasi ve askeri casusluk suçlamasıyla tutuklamasıyla ilgili TRHaber Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak gazetesindeki yazısında ilginç değerlendirmelerde bulundu.

''Birkaç dolarlık adamlar!  Ali Babacan’ın kaç tane daha Metin Gürcan’ı var? Casusluktan ötesi de var!'' başlıklı yazısınra Karagül, Gürcan'ın siyasi casusluktan tutuklanmasının bir kişiyle alakalı bir durum olmadığına vurgu yaptı. 

İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? Haberi Görüntüle

DEVA PARTİSİ ŞAİBELİ HALE Mİ GELDİ?

'Deva Partisi lideri Ali Babacan, böyle bir adamı parti kurucusu yapabiliyorsa kendisinin siyasi parti kurma amacı da, partisinin genel hedefleri de sorgulanabilir hale gelmiştir.''  ifadesini kullanan İbrahim Karagül, Metin Gürcan olayı açığa çıkmasaydı bile  Babacan’ın siyasi şov ve yalan üzerine kurduğu provokatif siyasi dilin partisini sorgulamaya açtığını belirtti.

''Türkiye’ye; siyasi darbeler kadar ağır maliyet getiren ekonomik saldırıları yürüten çokuluslu çevrelerle bağlantıları, partinin üzerindeki FETÖ şaibesi, asla “yerli” olmayan parti karakteri, asla Türkiye’nin çıkarlarını öncelemeyen vesayetçi kimliği, Babacan’ın partisinde başka ne tür insanların yuvalandığına dair çok güçlü bir şüphe uyandırdı.

Birkaç dolara kendini satan “ucuz adamlar”ı barındıran bir siyasi partinin, bu adamları en merkezde toplayan bir siyasi figürün maslahatı ve misyonu tehlikelidir.

Neden?

Çünkü Türkiye’de; yerli olanla dışarıdan olan arasındaki savaşın en keskin hâlini aldığı bir zamandayız. Bu bir ölüm kalım savaşı. Bu; Türkiye’nin kendi varoluşunu inşa edip büyük bir çıkış yapıp yapamayacağı ile, ya da yeniden ABD-Avrupa tarafından teslim alınıp alınmayacağı ile ilgili bir savaş.''

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

KİŞİSEL İNTİKAM ARZUSU MU?

Ali Babacan’ın yalan siyasetinin kişisel intikam arzusundan kaynaklanabileceğinin altını çizen İbrahim Karagül, ''Ya bu öfke ve söylem birileri tarafından kurgulanmışsa? diye sordu.

UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü İbo Aslan aslen nereli? UFC dövüşçüsü İbo Aslan kimdir, kaç yaşında? UFC Türk dövüşçüsü... Haberi Görüntüle

BU KURGUYU KİM YAPTI?

Metin Gürcan'In casusluk meselesinin tekil bir durum olmadığını belirten Karagül, bunun bir milli güvenlik meselesi halini aldığını söyledi; ''Aleni bir cephe, bir iç işgalci cephe kuruldu. Siyasi partiler, terör örgütleri, bazı STK’lar, bazı siyasi figürler bu cephede toplandı.'' ifadesini kullandı. 

Aralarındaki siyasi kimlikler yok edildi ve hepsi Türkiye’ye karşı silahlandırıldı. Bunları kim tek cephede topladı? Kim Türkiye’nin karşısına dikti?

Kim tek bir siyasi söyleme mahkûm etti? Kim “içeriden durdurma” talimatı verdi?

CHP’den Deva Partisi’ne, İP’den Gelecek Partisi’ne ve Saadet’e hepsi tek bir ağızdan aynı cümleleri kuruyor, aynı ezberleri tekrarlıyor. Birbirlerinden farklı söyledikleri tek cümle şey yok.

Peki, bu siyasi dili onlar için kim belirledi, kim üretti? Bu kurguyu kim yaptı?

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

BİREYSEL CASUSLUKTAN ÇOK ÖTE BİR TEHDİT

Demokrasi ve seçim kamuflajıyla “içeriden müdahale” yürütüldüğünü söyleyen Karagül, tehdit edilenin hükümet değil Türkiye olduğunu vurguladı.  '

'PKK’dan FETÖ’ye, ne kadar ülke ile savaşan yapı varsa bu siyasi partileri yönetir hale geldi. Bütün yönetim mekanizmaları rehin alınmıştır. Bu örgütleri Türkiye’ye saldırtan kim varsa, bu partileri bu alana sabitleyen de onlardır.

CHP, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir operasyon yedi. Türkiye ekseninden çıkarıldı, marjinal yapıların yönetimine geçti. Şimdi Kılıçdaroğlu’nun şahsında Türkiye’den “bir şeylerin intikamı”nı almaya çalışıyor.'' ifadesini kullandı. 

>İŞTE O YAZININ TAMAMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading