Yandex Metrica

İbrahim Kalın'dan Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması! 'Yeni bir soğuk savaş dönemine girdik'

İbrahim Kalın'dan Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması! 'Yeni bir soğuk savaş dönemine girdik'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın etkilerinin on yıllar boyu süreceğini ifade ederek, yeni bir soğuk savaş dönemine girildiğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 19:08

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın yeni bir evreye girdiğini belirtti. 

Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha uzun ve sağlıklı nasıl yaşanır? Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha... Haberi Görüntüle

'YENİ BİR SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİNE GİRDİK'

Yaşanan krizin giderek daha da büyüdüğünü belirten Kalın, savaşın etkilerinin on yıllar boyu süreceğine dikkat çekerek, "Karşılıklı hatalar, yeni güç dengesi arayışları ve kısa vadeli çıkar hesapları, orta-uzun vadede büyük stratejik kayıplara ve insani dramlara neden olacak. Yeni bir soğuk savaş dönemine girdik. Bu savaşın etkileri on yıllar sürecek" diye konuştu. 

Savaştan dolayı her alanda dengelerini yeniden kurulacağını belirten Kalın, Türkiye'nin barış için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. 

Yağmur Saraç'tan intihar videosu! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar mı etti, öldü mü? Yağmur Saraç'tan intihar videosu! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç... Haberi Görüntüle

'DÜNYADA HER ALANDA DENGELER YENİDEN DEĞİŞECEK'

Her alanda yeni dengeler kurulacağını belirten Kalın, "Gıda ve enerji güvenliğinden, jeopolitik dinamiklere ve bölgesel ittifaklara kadar her alanda yeni dengeler kurulacak. Türkiye bu kritik süreçte barış, istikrar, güvenlik ve adaleti tesis etmek için dengeli tutumunu koruyacak ve çok yönlü girişimlerini sürdürecek." sözlerini kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading