Yandex Metrica

İbrahim Kalın'dan İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj: Türkiye'nin beklentileri karşılanmazsa süreç ilerlemez

İbrahim Kalın'dan İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj: Türkiye'nin beklentileri karşılanmazsa süreç ilerlemez

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya Başbakanı Dış Politika Danışmanı Jens Plötner, İsveç Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Robert Rydberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Petri Hakkarainen, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Stephen Lovegrove ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile talepleri üzerine telefonda görüştü. Görüşmelerde ikili ilişkiler, Ukrayna savaşı, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvuruları ve bölgesel konular ele alındı. Kalın muhataplarina, "Türkiye'nin beklentileri karşılanmazsa süreç ilerlemez" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:17

İbrahimKalın 5 ülke ile kritik görüşmeler gerçekleştirdi ve Almanya, İsveç, Finlandiya, Birleşik Krallık ve ABD'li muhataplarına, Türkiye'nin şartlarını anlattı.

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim? Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi... Haberi Görüntüle

HER ŞEY TÜRKİYE'YE BAĞLI

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvuruları bağlamında, Türkiye'nin ulusal güvenlik kaygılarının giderilmesine yönelik somut adımların atılması beklentisi muhataplara iletilirken, Türkiye'nin beklentilerinin karşılanmaması durumunda sürecin ilerlemesinin söz konusu olmayacağının altı çizildi.

İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte gerçek nedeni... İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte... Haberi Görüntüle

BATI, FETÖ/PKK/PYD/YPG'YE DESTEĞİ KESECEK

Terör örgütü PKK/PYD/YPG ile FETÖ mensuplarının NATO üyesi ve diğer ülkelerdeki mevcudiyetine müsaade edilmesinin kabul edilemez olduğunun vurgulandığı görüşmelerde, terör örgütleri arasında ayrım yapılmaması ve terörün her türüne karşı birlik ve dayanışma ruhu içinde mücadele edilmesi gerektiği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE ÖRTÜLÜ AMBARGO KALKACAK

Savunma sanayii alanındaki haksız ihracat kısıtlamalarının kaldırılması ve müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamaması konusunda Türkiye'nin ilkesel duruşu ve beklentisi dile getirildi.

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'DAKİ SAVAŞ KONUŞULDU

Ukrayna savaşının diplomasi ve müzakere yoluyla sona erdirilmesi ve özellikle gıda güvenliğine yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması için atılabilecek adımlar ele alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading