Yandex Metrica

İbn-i Sina'dan Ramazan için benzersiz öneri! Bunu yaparsanız gün boyu açlık ve susuzluk çekmezsiniz

İbn-i Sina'dan Ramazan için benzersiz öneri! Bunu yaparsanız gün boyu açlık ve susuzluk çekmezsiniz

Hekimlerin piri, İslamiyet’in en önemli alimlerinden biri olan İbn-i Sina, yıllar öncesinde yazdığı reçetelerle günümüze ışık tutmaya devam ediyor. İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak binbir derde deva o gıdayı açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Yüzyıllardır her tavsiyesiyle inanılmaz etkiler bırakan hekimlerin piri İbn-i Sina, yazdığı reçetelerle doktorların ve bilim insanlarının bile ağzını açık bırakıyor.

Ramazan'ın gelmesiyle açlık ve susuzluk oruç tutanların en büyük handikapı haline geldi. İbn-i Sina yüzyıllar öncesinden bunun da çaresini aktarmıştı.

Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı: Yanacağız! Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı:... Haberi Görüntüle

OSMANLI MUTFAĞINDA SIKÇA KULLANILIYOR

İbn-i Sina Osmanlı'da da çok meşhur olan bir içeceğin vücuda olan faydalarını paylaşmış. Osmanlı mutfağında hem şerbeti hem de çayı yapılan bu besin Ramazan ayında daha rahat oruç tutmanızı sağlayabilir.

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

RAMAZAN'DA FERAHLATAN BİR İÇECEK DEMİRHİNDİ ŞERBETİ

Demirhindi özellikle Hindistan ve Mısır başta olmak üzere tropikal ülkelerde yetiştirilen ağaç türüdür. 20–25 metre boyundaki ağaç olan demirhindin çiçekleri, dalların ucunda sarı ya da kırmızımsı salkımlar halinde bulunur. Yaprakları yem olarak kullanılabilir aynı zamanda kaynatılarak da içilir, bu su solucan düşürücü olarak da kullanılır.

Demirhindinin meyveleri yenebilir ve iç yumuşatıcıdır. Aynı zamanda demirhindiden reçel ve içit yapımında da yararlanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading