Yandex Metrica
SON DAKİKA
İBB'ye bir terör isyanı daha! 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu İmamoğlu'

İBB'ye bir terör isyanı daha! 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu İmamoğlu'

Terör şüphelisi Sevtap Ayman’ın İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü’nde işe başlatılmasına tepkiler çığ gibi. Muhtar Cavide Karakülah tepkisini İBB’ye yazdığı dilekçe ile gösterdi. Karakülah, "Adımıza sahte kimlik mi çıkartılıyor yoksa başka bir şey mi yapılıyor bilmiyoruz. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu Ekrem İmamoğlu" dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:34

SABAH gazetesinin haberine göre, İBB'de işe alınan PKK bağlantılı Sevtap Ayman'ın PKK/KCK terör örgütü üyeliğinden gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest kalmasının ardından İBB Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürü Ali Öztürk'ün Özel Kalemi'nde sekreter olarak göreve devam etmesi muhtarları ayağa kaldırdı.

THY uçağında panik! İstanbul'a zorunlu iniş yaptı Haberi Görüntüle

'BU KADIN HALEN NASIL GÖREVDE DURUYOR?'

Esenyurt ilçesi Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karakülah, müdürlüğe giderek belediyenin kendisinden aldığı tüm ailevi bilgilerinin silinmesini isteyen dilekçe verdi. "Bu kadın halen nasıl görevde duruyor?" sorusunu soran Cavide Karakülah, Ali Öztürk ile yaptığı görüşme sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi... Haberi Görüntüle

'PKK ÜYELİĞİNDEN GÖZALTINA ALINAN KADININ ÖZEL KALEM'DE GÖREVDE TUTULMASI AKIL ALIR GİBİ DEĞİL'

Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı olarak göreve başlamasının ardından Muhtarlıklar Müdürlüğü'nden gelerek kendisinin, eşinin ve çocuğunun kimlik bilgileri, tuttuğu takımlar, çocukların okulları ve evlilik yıldönümlerine kadar bütün bilgilerin alındığını hatırlatan Karakülah, "PKK üyeliğinden gözaltına alınan ve soruşturması halen devam eden kadının Özel Kalem'de görevde tutulması akıl alır gibi değil."

Satılık bebek ilanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Para hesabıma gelir, bebek... Haberi Görüntüle

'BÜTÜN İSTANBULLULARIN BİLGİLERİ TEHDİT ALTINDA'

"Bu kadın bilgilerimizi PKK'ya mı gönderdi? Bütün İstanbulluların bilgileri tehdit altında. Adımıza sahte kimlik mi çıkartılıyor yoksa başka bir şey mi yapılıyor bilmiyoruz. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu Ekrem İmamoğlu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading