Yandex Metrica

İBB yapamayınca bakanlık devreye girdi! Çam ve Sakura Şehir Hastanesi metrosunda sona doğru

İBB yapamayınca bakanlık devreye girdi! Çam ve Sakura Şehir Hastanesi metrosunda sona doğru

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi metrosunda sona yaklaşılırken, Yüzde 5 fiziki ilerlemede projeyi devralan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı metro inşatının yüzde 95'inin tamamlandığını duyurdu. Bakan Adil Karaismailoğlu metro inşaatında yaptığı incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, "Hastane yolunu yapmayan İBB metro yolunu da yapmayacağını bize bildirdi. Hastaneye ulaşım hayat meselesedir dedik ve Bakanlık olarak yapım çalışmasına hemen başladık" dedi.

Gündem

06.04.2024, 15:22

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı incelemelerde bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

'YÜZD 5'DEN YÜZDE 95' GETİRDİK'

Projeyi bakanlığın devraldığı ifade eden Bakan Karaismailoğlu şu ifadeleri kullandı:

İBB Çam ve Sakura Hastanesi'nin yollarını da yapmadı. Biz bunu devraldık ve bir ayda bunu tamamladık. Hastanenin yolu bile yapmayan İBB metro hattını da yapmayacağını bize bildirdi.

Hastaya ulaşım hayat meselesidir. Bekletmeye oyalamaya gelmez. Bakanlık olarak devraldık yapım çalışmasına başladık. İşe başladığımızda bu metro hattımızda yüzde 5 seviyesinde olan fiziki ilerlemeyi 28 ayda yüzde 95 seviyesine getirdik.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

'HIZLI, EKONOMİK, GÜVENLİ ULAŞIM SAĞLANACAK'

Hattın işletmeye alınmasıyla kent merkezi ve hastane arasında hızlı, ekonomik ve güvenli ulaşım sağlanacak. Diğer toplu taşımalarla entegrasyon olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading