Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

İBB Sözcüsü Ongun, kapatılan metro inşaatını skandal sözlerle savundu

İBB Sözcüsü Ongun, kapatılan metro inşaatını skandal sözlerle savundu

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftları kapattı. Halktan gelen tepkiler üzerine İBB Sözcüsü Murat Ongun skandal bir açıklamaya imza attı.

Gündem

23.01.2024, 18:36

AK Parti döneminde yapımına başlanan metro inşaatları ve tünellerini haksız bir şekilde kapatmaya çalışan İBB'nin sözcüsü Murat Ongun, milletin parasını çöpe attıkları skandalı hamleyi sosyal medya hesabından skandal ifadelerle savundu. Murat Ongun, "O bir metro hattı değil. Yıllar önce kazılmış 30 metre derinliğinde bir çukur." şeklinde konuşarak adeta vatandaşların aklıyla alay etti.

Buzağı desteği ne zaman hesaplara yatar? 2023/1. dönem buzağı desteği... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN MURAT ONGUN'A TEPKİ

İBB Sözcüsünün skandal ifadelerine AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ejder Batur yine Twitter'dan yanıt verdi. Batur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İBB adına konuşan biri metro şaftına çukur diyebiliyorsa “Allah İstanbul’u tez zamanda bu sözcüden ve zihniyetinden kurtarsın” diye dua ederim…Metro hatları o şaftlarla inşaa edilir…ayrıca siz 30 aydır İstanbul markasına verdiğiniz zararı hesap edin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading