Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB'nin İstanbul Maratonu için alınacak elma ve muza harcayacağı para dudak uçuklattı

İBB'nin İstanbul Maratonu için alınacak elma ve muza harcayacağı para dudak uçuklattı

İstanbul Maratonu 44. kez, 6 Kasım Pazar günü İstanbul'da koşulacak. CHP'li İBB'nin İstanbul Maratonu için alınacak elma ve muz için ödeyeceği para dudak uçuklattı.

Gündem

03.03.2024, 19:50

Bu yıl 44. kez koşulacak N Kolay İstanbul Maratonu yarın başlıyor. Maraton, paten yarışı, 15 kilometre koşu ve 8 kilometrelik halk koşusuna toplam 60 bin kişi katılacak. 6 Kasım'da Altunizade'den başlayacak olan koşuda 8 KM halk koşusu Dolmabahçe'de, 15 KM koşusu Yenikapı'da ve 42 KM maraton ise Sultanahmet'te tamamlanacak.

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

56 ELİT ATLET MÜCADELE EDECEK

44. İstanbul Maratonu'nda 56 elit atlet mücadele edecek. Kadınlarda Sechale Dalase ile Melesech Tsegaye, erkeklerde ise Marius Kimutai, Samuel Kiplimo, Tadesse Kemechachu ve Robert Kipkemboi yarışın favori atletleri arasında yer alıyor.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

ELMA VE MUZA DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan istasyonlarda su, sporcu içeceği, elma ve muz dağıtılacak. CHP'li İBB'nin 6 Kasım Pazar günü İstanbul'da koşulacak maratonu için elma ve muza harcadığı para dudak uçuklattı. 44'üncü İstanbul Maratonu için alınacak elma ve muza ödenecek para; 644 bin 690 TL. 

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

BAKIMA YOK MARATONA VAR

Arızalanan metrobüslerin yanı sıra yolda kalan otobüslerin bakımlarına harcanmayan paraların maraton koşusu için sporculara ayrılması büyük tepki çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading