Yandex Metrica
SON DAKİKA
İBB'nin fatura oyunu! Erdoğan'ın yaptığı 'Ücretsiz doğal gaz' müjdesini gizlediler!

İBB'nin fatura oyunu! Erdoğan'ın yaptığı 'Ücretsiz doğal gaz' müjdesini gizlediler!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, İBB'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'ücretsiz doğal gaz' müjdesini gizlediğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'nin asırlık hayallerine bir bir kavuştuğunu ifade ederek, bu kapsamda, çıkarılan doğal gazdan vatandaşların direkt faydalanması için Cumhurbaşkanı tarafından "ücretsiz doğal gaz" müjdesi verildiğini hatırlattı.

Berk Göktaş kimdir, aslen nereli? Berk Göktaş ne iş yapıyor,... Haberi Görüntüle

"MÜJDEYİ GİZLEMEK İÇİN FATURALARI YAZMADILAR"

İBB'nin küçük hesaplar yapıp oyunlar oynayarak doğal gaz faturalarını basmadığını savunan Hasanoğlu, şöyle devam etti: "İstanbul'da İBB tarafından su ve doğal gaz faturaları aynı anda yazılıyor. Görevli, konutlara geldiğinde, su için İBB kuruluşu İSKİ'nin vanasını, doğal gaz için ise İBB iştirak şirketi İGDAŞ'ın sayacını okuyup faturayı düzenliyor. Bu ay ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ücretsiz doğal gaz' müjdesini gizlemek için İBB, İSKİ faturalarını yazıp İGDAŞ faturalarını yazmadı."

ABB Başkan adayı Altınok'tan taksicilere müjde: Togg detayı dikkat çekti Haberi Görüntüle

'Surre Alayları: İstanbul’dan Haremeyn’e Kutsal Yolculuk' sergisi 19 Mart Salı... Haberi Görüntüle

"SIFIR' BEDELLE DÜZENLEMEYE DAVET EDİYORUZ"

Hasanoğlu, Türkiye'nin her köşesinde doğalgaz faturalarının müjdenin ardından "sıfır" bedelle düzenlendiğinin altını çizerek "CHP'li İBB yönetimi, ne kadar umutsuz ve çaresiz hissediyor ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği doğal gaz müjdesini, İstanbulluların görmesini engellemek için doğal gaz faturasını basmadı. Belediyenin görevi, kanunlar çerçevesinde görevlerini vaktinde yapmaktır. İBB, partizanca yönetiliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük ve basit numaralar peşinde geziyor." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla gençlere hitap etti: Sizlerden başarı üstüne başarı... Haberi Görüntüle

"AZİZ İSTENBULLULAR ADINA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Faturaların yazılmamasının sorunlar oluşturacağına işaret eden Hasanoğlu, açıklamasına şöyle devam etti; "İstanbul'da doğal gaz faturalarının, ortalama 25 günden az, 35 günden fazla olmaması gerekiyor. İBB'nin ise bu ay faturaları yazmaması karışıklığa sebep olacaktır. Süresi içerisinde yazılmayan faturaların daha sonra tahmini tüketimlerle yeniden düzenlenmesi veya uzun süreyi kapsaması, Aziz İstanbulluların 'bedava doğalgaz' hakkını kullanmalarını engellenmiş olacaktır. İBB'yi, yaptığı yanlış uygulamadan bir an önce dönmeye ve faturaları hızlıca 'sıfır' bedelle düzenlemeye davet ediyoruz. Aziz İstanbullular adına konunun takipçisi olacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading