Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB'nin cenaze aracında uyuşturucu skandalı! 144 kilo esrar yakalandı

Adana'da İBB'ye ait cenaze nakil aracında 24'ü esrar tozu olmak üzere 144 kg esrar yakalandı. Konu ile ilgili olarak Adana'da 2 Diyarbakır'da da 1 şüpheli olmak üzere toplam 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

23.04.2024, 15:06

Emniyet güçlerinin uyuşturucu ile olan amansız mücadelesi devam ediyor. Adana'da otoyolda durdurulan cenaze nakil aracında onlarca kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Uyuşturucu Madde Ticaretinin Önlenmesine Yönelik yapılan çalışmalarda; TAG otoyolu İncirlik park alanında durumundan şüphelenilerek durdurulan üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Şehirler Arası Cenaze Nakil Aracı ibaresi bulunan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde taşındığı ortaya çıktı.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

144 KİLO UYUŞTURUCU ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Şehirler Arası Cenaze Nakil Aracı ibaresi bulunan bir araçta yapaılan aramada 24 kilo 550 gram toz esrar maddesi olmak üzere toplamda 144 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Sürücü Bünyamin S. (45) ile yanındaki Ersin E. (44), gözaltına alındı. Şüphelilerin, İstanbul'dan Diyarbakır’a cenaze götürdüğü; dönüşte de esrarların araca yüklendiği kaydedildi. Şüphelilerle bağlantılı olduğu saptanan H.K. de Diyarbakır’da yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

İBB'DEN SORUŞTURMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) ait şehirler arası cenaze nakil aracında, Adana'daki bir nakil görevi sırasında emniyet ekiplerince 144 kilo 550 gram esrar ele geçirilmesi hakkında, İBB Teftiş Kurulu Başkanlığınca soruşturma başlatıldı.

İBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığınca İBB Teftiş Kurulu Başkanlığına yazılan dilekçede, daire başkanlığına bağlı Mezarlıklar Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü uhdesinde yürütülen "şehirler arası cenaze nakil hizmetleri"nde kullanılan 34 DMM 776 plakalı aracın, "469566" numaralı taşıt görev emrine binaen, ihaleli araç hizmet alım işi kapsamında olduğu belirtildi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading