Yandex Metrica
SON DAKİKA
İBB'nin aracı yine Kağıthane Deresi'nde! Tutanak tutuldu

İBB'nin aracı yine Kağıthane Deresi'nde! Tutanak tutuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait aracın Kağıthane Deresi'ne atık su boşalttığı görüntüler tartışma yarattı. Aynı araç bugün yine dere kenarına geldi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptığı açıklamada, "Görüntülerin ardından oluşan tepkiyle birlikte yerinde müdahale yaptık. Zabıta ekipleri tarafından tutanak tutuldu" dedi. İBB'den ise tartışmalarla ilgili açıklama yapılmadı.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Kağıthane Deresi'ne Atık Su boşalttığı öne sürülen İBB'ye ait araca ilişkin görüntüler sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

2024 Survivor Yaman ceza alacak! Yunus Emre ve Yaman neden... Haberi Görüntüle

İBB'YE AİT YOL BAKIM ARACI YİNE KAĞITHANE DERESİ'NDE

Bugün sabah saat 10.00 sıralarında tekrar dere kenarına gelen İBB'ye ait yol bakım aracı, Kağıthane Belediyesi ekipleri ile karşılaştı. Yol bakım aracı, zabıta ekipleri tarafından dere kenarından uzaklaştırıldı. Konuyla ilgili Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin açıklama yaptı.

31 Mart Gaziantep'te otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü (bugün) GAZİRAY,... Haberi Görüntüle

'ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN TUTANAK TUTULDU'

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görüntülerin ardından tutanak tutulduğunu ifade ederek, "Çok şaşırdık ve üzüldük. Haliç gözümüz gibi baktığımız bir yer. Direkt Kağıthane Deresi'ne atarak Haliç'i kirletmiş olduklarını gördük. Görüntülerin ardından oluşan tepkiyle birlikte yerinde müdahale yaptık. Zabıta ekipleri tarafından tutanak tutuldu. Onlara buraya ne akıttıklarını sorduk. Üst yetkililerden resmi bir yanıt alamadık. Tutanakla birlikte buradaki çalışmaları takip ediyoruz.

İYİ Partili isim adaylıktan çekildi: AK Parti'yi destekleyecek Haberi Görüntüle

'HALİÇ'E OLUŞABİLECEK DEŞARJI ENGELLEMEMİZ LAZIM'

Ekiplerimiz burada. Haliç'e oluşabilecek herhangi bir deşarjda engellememiz lazım. Deniz suyunun akıntısıyla birlikte Haliç sürekli temizleniyor ancak bunun devamlılığını sağlamak için Haliç'i hep temiz tutmak lazım. Oluşabilecek çamurları da diplerden sürekli alabilmek lazım. Buraya herhangi bir deşarj olduğu zaman Haliç'teki Balık canlılıkların bir anda yok olduklarını da görüyoruz." diye konuştu

İstanbul'u CHP zulümden kurtarmalıyız! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Muradına erecek Haberi Görüntüle

'SANKİ TEKRARDAN KATLETMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Çevre sakinleri de duruma tepki gösterdi. Ümran Su, "Bir şeyleri güzelleştirmek için o kadar emek veriliyor. Görüntüleri sosyal medyada gördük" dedi. Emine Özburun, "Doğru bulmuyoruz çünkü burayı güzelleştirmeye çalışıyorlar. Sanki tekrardan katletmeye çalışır gibi sürekli bir şeyler yapıyorlar. Her seferinde çok özenerek buraya geliyoruz. Bunu yapmasınlar. Burası İstanbul'un ilçesi. İstanbul güzelleşecekse zaten parça parça bir yerlerden başlanmalı. Neden karşı geliniyor? El birliği ile yapılmalı" diye konuştu. Selma Gözlem de, "Çok kötü gerçekten. Daha da güzel olabilir buralar. " dedi.

İBB ise tartışmalarla ilgili açıklama yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading