Yandex Metrica

İBB'nin ağaç katliamında yeni adres Ataşehir oldu! Vatandaşlar duruma tepkili: Halka hesap versinler

İBB'nin ağaç katliamında yeni adres Ataşehir oldu! Vatandaşlar duruma tepkili: Halka hesap versinler

Ataşehir'de İBB ekiplerinin cadde ortasındaki ağaçları sökerek kamyonete yüklemesine tepki gösteren bir vatandaş, 'Halka hesap versinler.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:06

İBB yine bir ağaç katliamına neden oldu. Bugün sabah saatlerinde İstanbul'un Ataşehir ilçesinde İBB araçları, Kayışdağı Caddesi'ndeki yeşillik alanlarda bulunan ağaçları söktü.

Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar! 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILMADI

Çevredekiler ne olduğunu anlayamazken, sökülen ağaçlar bir kamyonete yüklendi.

Cadde üzerindeki diğer ağaçlarında söküm işlemleri devam ederken konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Yapılan ağaç sökümünü gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Ekiplerin ağaçları sökerek kamyonete yüklediği anlar ve söküm işlemlerinin devam ettiği alan havadan görüntülendi.

Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek kaldırdı! Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek... Haberi Görüntüle

'HALKA HESAP VERSİNLER'

Yapılan ağaç kesimine teki gösteren vatandaşlardan Ercan Güven, "Şu an burada ağaçların neden kesildiğini bilemiyoruz. Bu ağaçları alıp başka yere dikecekler mi, dikmeyecekler mi, bu ağaçlar ne olacak bunların açıklamasını yapsınlar. Halka hesap versinler. Bir çalışma varsa açıklama yapsınlar insanlar zaten bunu anlar. Herkesin acil bir şekilde anlayacağı bir açıklama olması lazım. Bu şekilde bir ağaç kesimini kabul edemeyiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading