Yandex Metrica

İBB Meclisi'nde İYİ Parti'li İbrahim Özkan'dan lakayıt tavır! İstanbul'un sorunları konuşulurken maç izledi

İBB Meclisi'nde İYİ Parti'li İbrahim Özkan'dan lakayıt tavır! İstanbul'un sorunları konuşulurken maç izledi

Daha önce Anıtkabir'de Recep Tayyip Erdoğan sloganları atan vatandaşlara hakaret etmesiyle gündeme gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın bu defa Meclis'te İstanbul'un sorunları dile getirilirken Dünya Kupası'nı izlediği görüntüleri tartışma konusu oldu. Özkan'ın bu lakayıt tavırları sosyal medyada tepki topladı.

Gündem

23.01.2024, 20:07

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclisinde 2023 yılı bütçe görüşmeleri başladı. 

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

MAÇ İZLEDİ

Görüşmelerde İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul'un sorunları üzerine konuşma yaptığı esnada İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın maç izlediği görüntüler tartışmalara yol açtı.

Özkan'ın Meclis'teki bu lakayıt tavırları sosyal medyada tepkilere neden olurken Özkan'dan bu  rezalete dair bir açıklama gelmiş değil.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARA AĞIR HAKARET

Öte yandan İYİ Parti'li Özkan'ın bu rezaleti ilk değil. Özkan 10 Kasım'da Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tezahüratı yapan vatandaşlara ağır hakarette bulunmuştu. Özkan, "Kadına insan olduğunu söyleyen ve haklarını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün kabirinde köpekliğe razı olmak. Yazık, insanlık yerine köpekliğe razı olmak. Utandım" ifadelerini kullanarak vatandaşlara hakaret yağdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading