Yandex Metrica

Sitede Ara

İBB maratonu bile yönetemedi! 9.45'te başlaması gereken koşu saatler sonra başladı

İBB maratonu bile yönetemedi! 9.45'te başlaması gereken koşu saatler sonra başladı

İBB, bu yıl 44'üncüsü düzenlenen İstanbul Maratonu'nu yönetemedi. Maraton 9.45'te başlaması gerekirken yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle başladı. Koşuya katılan sporcuların mağdur olduğu maratonda, vatandaşlar Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

İBB iştiraklerinden Spor İstanbul tarafından düzenlenen ve dünyanın ilk kıtalararası maratonu olma unvanını taşıyan 44. İstanbul Maratonu'nda bir skandal yaşandı. Koşu takvimine göre 9.45'te başlaması gereken maraton, saatler sonra başladı.

Parkur başlangıcında soğukta bekleyen katılımcılar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yuhaladı ve sosyal medyadan tepki gösterdi.

Öte yandan, zamanında başlamayan koşu nedeniyle toplu taşıma araçları işlemezken, yolların kapalı kalması nedeniyle vatandaş mağdur oldu.

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor: Çalışma yaz aylarında başlayacak Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor: Çalışma yaz aylarında başlayacak Haberi Görüntüle

İŞTE O TEPKİLER

O tepkilerden bazıları şu şekilde:

"9.45 de başlaması gereken koşuya 10.15 de konuşmaya gelmek nedir 10.45 oldu hala koşu baslamadı perişanız teşekkürler #istanbulmaratonu"

"#istanbulmaratonu’nu vaktinde başlatamayan Ekrem İmamoğlu’nu seçmenleri bile protesto etti. İstanbul’u yönetemiyor, beceremiyor. Yine sınıfta kaldı."

"#istanbulmaratonu @ekrem_imamoglu Maratonu bir saat geç başlatıp,İstanbul halkına eziyet etmenin ne faydası olur size,halk yollarda perişan otobüsler dolu, taksiler yolcu almıyor,istanbulun zamanı çok kıymetli.."

"Tek kelime ile rezalet. Geçen sene bu saatlerde biten maraton 9.45’te başlaması gerekirken hâlâ başlamadı.
#istanbulmaratonu #ekremimamoğlu"

"9.45te başlayacaktı saat 11 oldu hala bekliyoruz. organize edemeyecekseniz yapmayın #istanbulmaratonu"

"Rezaletsiniz!9.45 te baslamasi gereken organizasyonu siyasi mitinge cevirip herkesi 1 saat ayakta beklettiniz! @ekrem_imamoglu @ibbspor #istanbulmaratonu"

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

TÜRK SPORCU PARKURU 2 SAAT 20 DAKİKA 23 SANİYEDE TAMAMLADI

Anadolu Yakası'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 250 metre gerisinden başlayan ve Sultanahmet Meydanı'nda son bulan 42,195 kilometrelik parkuru erkeklerde 2 saat 20 dakika 23 saniyelik derecesiyle 16. sırada tamamlayan Mert Girmalegesse, Türk sporcular arasında zirvede yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading