Yandex Metrica

İBB hizmetsizlikte sınır tanımıyor! Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım zulmü dönüştü!

İBB hizmetsizlikte sınır tanımıyor! Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım zulmü dönüştü!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevin geldiğinden beri İstanbullular her gün yeni bir sorunla karşılaşmaktan canından bezdi. Motoru yanan İETT otobüsü, yolda kalan metrobüs, çalışmayan metro ve yürümeyen merdivenden sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımda CHP'li İBB'nin otobüs seferleri vatandaşları çileden çıkardı.

Gündem

05.04.2024, 10:34

Göreve geldiği günden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'engelleniyoruz' yalanıyla algı yönetimi yaparak İstanbul'da yaşayan vatandaşlara hiçbir hizmet sunamıyor. Başında bulunduğu İBB hizmetleri aksatarak vatandaşaı canından bezdirdi. Bakımsız İETT otobüslerden kaynaklı kaza, yolda kalma, yangın gibi olaylarla İstanbulluların hayatını da tehlikeye atacak seviyeye gelen ulaşım rezaletine bir yenisi daha eklendi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımda CHP'li İBB'nin otobüs sefer iptalleri ve AKBİL dolum makinelerinin bozuk olması vatandaşı usandırdı. 

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

HASTANEYE GİTMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR ZULÜM YAŞIYOR 

Her gün binlerce vatandaşa hizmet veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım, peş peşe gelen İETT otobüs seferlerinin iptalleriyle vatandaş için zulüm oldu. İptal edilen ve geciken seferlerin yanında hastane çevresindeki büfelerde bulunan AKBİL dolum makinelerinin çalışmaması vatandaşın mağduriyeti katlanarak artmaya devam ediyor. 

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

ŞİKAYET VAR ÇÖZÜM YOK

CHP'li İBB tarafından ulaşım konusunda her türlü mağduriyeti yaşayan vatandaşlar bu durumu şikayet etsede henüz bir çözüme kavuşmuş değil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading