Yandex Metrica

İBB hizmete kör sağır! Sarıyer'de denizin hali görenleri şok etti: Son yıllarda böyle bir pislik görmemiştik

İBB hizmete kör sağır! Sarıyer'de denizin hali görenleri şok etti: Son yıllarda böyle bir pislik görmemiştik

İstanbul'da çalışmayan İBB ekipleri nedeniyle Sarıyer'de bulunan Kilyos sahilinde çöp tabakası oluştu. Vatandaşlar ilk defa öyle bir durumla karşılaştıklarını söyleyerek, yetkililerden alanın temizlenmesini istedi.

Gündem

28.01.2024, 01:47

Sarıyer'in Kilyos sahilindeki görüntüler İBB'nin 3 yıllık icraatının en net göstergesi. Sahil adeta çöplüğe dönmüş durumda.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Haberi Görüntüle

ÇÖP TABAKASI OLUŞTU

Denizin üzerini kaplayan plastik atık ve çöpler, tabaka oluşturdu.

Sahile gezmeye gelen vatandaşlar ise oluşan görüntü kirliliğinden rahatsız oldu.

Bir diğer yandan da temizleme aracının sahili temizlemeden gittiği görüldü.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

'SARIYER GİBİ BİR YERE BÖYLE MANZARA YAKIŞMAZ'

Sahilde oturan bir vatandaş, "Boğaz'ın pisliğini görüyorsunuz. Sarıyer gibi bir yere böyle manzara yakışmaz. Sabahtan beri burası böyle. Yetkililerden bir an önce buranın temizlenmesini istiyoruz. Bunların görülmesi ve bu pisliğin bir an önce temizlenmesi lazım. Çünkü bu pislik her yere dağılıyor. Dağılınca da deniz kirliliği oluyor. Yetkililerin bir an önce burayı temizlemesini istiyoruz." dedi.

ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar 2024? ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar... Haberi Görüntüle

'SON YILLARDA BİZ BÖYLE BİR PİSLİK GÖRMEMİŞTİK'

Sahile gezmeye gelen ve daha önce burasının bu kadar kötü olmadığını ifade eden Yüksel Demircioğlu, "Son yıllarda biz böyle bir pislik görmemiştik. Çok vahim bir durum. Çocukken buralar daha temizdi, burada yüzüyorduk. Bundan 5-10 yıl öncesine kadar daha iyiydi. Hiç ilgilenilmiyor. Az önce buradan temizleme aracı geçti. Buraya bakarak geçti ama süpürmedi. Her zaman böyle değil ama bugün daha kötü. Ben burayı hiç böyle görmedim. Ben doğma büyüme buralıyım, böyle bir şey görmedim.’’ şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading