Yandex Metrica

İBB Emirgan'da 54 ağacı katletmişti! Geriye bu içler acısı görüntü kaldı

İBB Emirgan'da 54 ağacı katletmişti! Geriye bu içler acısı görüntü kaldı

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan Çırağan Caddesi'ndeki tarihi çınar ağaçlarını katleden İBB, bu defa kentin en önemli nefes alan ormanlarından biri olan Emirgan Korusu'nda 54 ağacı katletti. Katledilen ağaçlardan geriye yürek burkan görüntüler kaldı.

Gündem

13.03.2024, 22:43

İstanbul'un en canlıi yeşil alanlarından biri olan Sarıyer'deki Emirgan Korusu'nda bulunan ağaçlar, İBB tarafından katledilmişti. 

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

İBB'YE İDARİ PARA CEZASI UYGULANMIŞTI

Bir vatandaşın ihbarıyla ortaya çıkan olayın ardından İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü harekete geçmişti. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Emirgan Korusu'nda 54 ağacın izinsiz kesildiğinin tespiti üzerine İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına idari para cezası uygulamıştı.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

54 AĞAÇ KATLEDİLDİ

Müdürlüğün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise ''Emirgan Korusu'nda ağaç kesildiğine dair ihbar üzerine yapılan denetimlerde, daha önce kesimine izin verilen ağaçların dışında izinsiz olarak İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığınca 54 adet çeşitli türlerde ağacın kesildiği tespit edilmiştir. Emirgan Korusu'nda izinsiz kesilen ağaçlar için 6831 sayılı Orman Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına idari para cezası tutanağı düzenlenmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat, 1-2 saat ne kadar? İSPARK otomobil 2-4 saat, 8-12 saat ve tam gün kaç para? İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat,... Haberi Görüntüle

ORTAYA ÇIKAN MANZARA YÜREK BURKTU

İBB'nin ağaç kesiminin ardından ortaya çıkan manzara cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde ağaçlardan kalan kısımlar yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading