Yandex Metrica

İBB'de skandalların ardı arkası kesilmiyor! İnanç Masası sorumluları Türk milletine ve Atatürk'e hakaret etti

İBB'de skandalların ardı arkası kesilmiyor! İnanç Masası sorumluları Türk milletine ve Atatürk'e hakaret etti

Daha önce PKK ve DHKP-C bağlantılı teröristlerin işe alındığı anlaşılan İBB'de bir skandal daha patlak verdi. İBB İnanç Masası sorumlusu Vedat Kara, Türklerin soykırım yaptığı yalanına sarılırken, aynı birimde çalışan Fatma Yavuz ise Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk milletine hakaret etti.

Gündem

06.04.2024, 02:06

Sabah'ın haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, iştiraki olan şirketlere PKK, DHKP-C, MLKP, MKP ve FETÖ örgütleri ile bağlantılı yüzlerce kişiyi işe aldığı ortaya çıkmış ve bu isimler deşifre olmuştu. Terör örgütü ile bağlantılı isimlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde nasıl işe alındıkları tartışmaları kamuoyunda devam ederken DİAYDER aracılığıyla PKK'lı teröristlerin ailelerine gıda yardımı yapıldığı skandalı ortaya çıktı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun DİAYDER'i ziyaret ettiği görüntüler servis edildi.

İBB'de tüm bu skandalların üzerine bir skandal daha patlak verdi. 

PKK, DHKP-C, MLKP, MKP ve FETÖ örgütleri ile bağlantılı yüzlerce kişinin işe alındığı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı özel teftiş başlattı ve söz konusu süreç devam ediyor.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

ATATÜRK VE TÜRK MİLLETİNE HAKARET ETTİ

İslamiyet'e aykırı söylemleri gerekçesiyle Diyanet'ten atılan Fatma Yavuz'un, İBB'de İnanç Masasında işe başladığı ortaya çıktı. Yavuz'un, Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk milletine hakaret ettiği, Türklerin soykırım yaptığına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu belirlenirken, ülkücüler için de "hırsız" ithamlarında bulunduğu görüldü.

Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Haberi Görüntüle

TÜRKLERİN SOYKIRIM YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Diğer yandan İnanç Masası sorumlusu Vedat Kara'nın da Türklerin soykırım yaptığı yalanına sarıldığı, sosyal medya hesabından "bende soykırım diyorum" , "Agos gazetesi önüne 'Turan Ocakları' imzalı siyah çelenk bırakılmış. Soykırım sürüyor. Tüm arsızlığı ve yüzsüzlüğü ile" , "Sabiha Gökçen Havaalanının sadece adı değil, kendi de berbat" , "Sadettin Teksoy'un kutuplarda namaz kılması ile CHP'nin Atatürk'ün ölüm yıldönümünde mevlit okutması anasında benzerlik yok mu?" şeklinde paylaşımlarda bulunduğu belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading