Yandex Metrica
SON DAKİKA
İBB'de skandallar bitmiyor! Ayasofya Camii'nde namaz kıldığı gerekçesiyle Tayyip Akyol'u işten çıkardılar

İBB'de skandallar bitmiyor! Ayasofya Camii'nde namaz kıldığı gerekçesiyle Tayyip Akyol'u işten çıkardılar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde skandallar bitmiyor. Bu defa belediyenin Beyaz Masa biriminde 2017’den bu yana çalışan Tayyip Akyol’un işine, Ayasofya’daki sabah namazı etkinliğine katıldığı gerekçesiyle son verildi. Akyol, yöneticisinin kendisine, 'Siyasi gerekçelerden dolayı seni işten çıkarmamız için bize baskı yapıyorlar' dediğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:39

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından gençleri Ayasofya Camii'ne sabah namazına davet etmişti.

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son... Haberi Görüntüle

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI'NDAN TAYYİP AKYOL'A YARDIM

Bir kişi “Sabah beni evden alırsanız gideriz başkanım, o saatte yetişemem tramvayla” demişti. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin de “Kardeşim 5.30’da hazır olur musun? DM’den numaranı atarsan sevinirim” cevabını vermişti.

ABD'ye oğluyla kaçan Eylem Tok'un yeni planı ortaya çıktı! New... Haberi Görüntüle

İBB BEYAZ MASA'DAKİ İŞİNDEN KOVULDU

Bu çağrıyı yapan ve ardından Ayasofya’da sabah namazı etkinliğine katılan Tayyip Akyol, İBB Beyaz Masa’daki işinden kovuldu. Gerekçe ise Ayasofya Camii'nde sabah namazı etkinliğine katılması.

Düğüm dizisi 8. bölüm ne zaman çıkacak? Düğüm 1. sezon... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Akyol, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı “Ayasofya’da sabah namazına gitmem ‘gerekçesiyle’ İBB Beyaz Masa’daki işimden kovuldum” paylaşımıyla duyurdu.

Milat Gazetesi’nden Özlem Doğan’a konuşan Akyol, kovulma sürecini şöyle anlattı:

EVDE RAMAZAN PİDESİ NASIL YAPILIR? Evde ramazan pidesi yapma tarifi,... Haberi Görüntüle

'BEŞ KİŞİ İŞTEN ATILDIK'

"Geçtiğimiz ağustos, İBB’den tarafıma işten çıkarılma tebliğinde bulunuldu. Yıllık izinlerimizi kullanmamızı söylediler. Bize imzalatmak istedikleri evrakları kendi isteğimizle istifa ediyormuşuz gibi düzenlemişlerdi. Biz de bu yüzden imzalamadık. Aynı gün beş kişi işten atıldık.

Deniz seferlerine fırtına engeli! İşte iptal edilen o seferler... Haberi Görüntüle

'CHP'Lİ İBB'NİN GÖZÜNDE MİMLENMİŞ OLDUM'

Ben mart ayında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin Ayasofya Camii’ndeki sabah namazı etkinliği paylaşımına ‘gelip beni evden alabilir misiniz’ şeklinde yorum yazmıştım, oldukça da ilgi gördü. Gelip beni evden aldılar, böylelikle Ayasofya’da sabah namazı kıldık. Mart ayındaki bu olaydan sonra ben CHP’li İBB’nin gözünde mimlenmiş oldum.

Yeni yalan yine yalan! CHP trollerinin algısı bozuldu: Videodaki kişi... Haberi Görüntüle

'ÜST YÖNETİM BU ŞEKİLDE EMİR TELAKKİ ETTİ'

İBB bizi iş yerine almadı, çalıştırmadılar. Taşeron şirketin yöneticisi bana ‘Ayasofya’da namaza gittiğin için siyasi gerekçelerden dolayı seni işten çıkarmamız için bize baskı yapıyorlar. Özlük dosyalarını istedik. İyi bir personelmişsin. ‘Çok iyi çalışıyor ama üst yönetim bu şekilde emir telakki etti’ açıklamasında bulunmuşlar.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Arnavutköy- İstanbul Havalimanı metro hattı... Haberi Görüntüle

'MURAT ONGUN BASKI YAPMIŞ'

Taşeron şirket işten çıkarma sürecini uzatmaya çalışmış ama kendisine daire başkanı, insan kaynakları, Murat Ongun ve ekipleri tarafından sürekli ‘niye hala işten çıkarmadınız’ şeklinde baskı yapılıyormuş."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading