Yandex Metrica
SON DAKİKA
İBB bu defa İstanbulluları alay konusu yaptı! Sosyal medyada İstanbulkart paylaşımı tepki çekti

İBB bu defa İstanbulluları alay konusu yaptı! Sosyal medyada İstanbulkart paylaşımı tepki çekti

Skandalla gündem olan Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu defa sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımla gündem oldu. 'İstanbulkart kişiye özeldir.' notuyla paylaşılan videoda İstanbulkart'ı olmayan bir kişinin otobüsten indirildiği görüldü. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un da 'Bu istismarın önüne geçeceğiz' sözleriyle paylaştığı videoya pek çok kişi tepki gösterdi. İstanbullular ulaşıma olan zamdan şikayet ederek 'İnsanları alay konusu edemezsiniz' diyerek tepkilerini dile getirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:09

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor. Son olarak göreve gelmeden önce ucuz ulaşım vaatinde bulunan İmamoğlu'nun bu sözünün yalan olduğu yapılan zamla aşikar oldu. İmamoğlu bununla da kalmadı, AK Parti ve MHP'nin öğrenci ulaşımına yüzde 40'lık zammın geri alınması kararını veto edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi saldırılara karşı benzer bir duruş sergiliyoruz Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARLA ALAY ETTİLER

Vatandaşa birçok söz verip hiçbirini tutmayan Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla bu defa İstanbullularla adeta alay etti.

"İstanbulkart kişiye özeldir." notuyla paylaşılan videoda kendi İstanbulkart'ı olmayan ve başkasının kartını kullanan bir kişinin otobüsten indirildiği görüldü. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un da "Bu istismarın önüne geçeceğiz" sözleriyle paylaştığı videoya tepkiler çığ gibi.

Ulaşımın pahalı olduğundan yakınan vatandaşlar "İnsanları alay konusu edemezsiniz" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin... Haberi Görüntüle

İBB'YE GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading