Yandex Metrica

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'şeffaf olacağız sözleri' havada kaldı! Murat Ongun'a ihale kıyağı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'şeffaf olacağız sözleri' havada kaldı! Murat Ongun'a ihale kıyağı

CHP'li İBB şirketi İSTGÜVEN'in İBB Başkanı Ekrem imamoğlu'nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda danışmanı olan Murat Ongun'un Yönetim kurulu Başkanı olduğu Dijital Medya'ya toplamda 800 bin TL'ye yakın ihaleler verdiği ortaya çıktı.

Gündem

01.04.2024, 17:19

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmeden önce 'şefaf olacağız' vaatlerinin içi boş olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde... Haberi Görüntüle

BİR İHALE KIYAĞI DA ONGUN'A 

Daha önce yakın dostlarına ihale kıyağı geçtiği bilinen İmamoğlu bu defa danışmanı Murat Ongun'a verdiği ihale ile dikkat çekti. 

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

800 BİN TL'YE YAKIN İHALE VERİLDİ

CHP'li İBB şirketi İSTGÜVEN'in, Murat Ongun'un Yönetim kurulu Başkanı olduğu Dijital Medya'ya toplamda 800 bin TL'ye yakın ihaleler verdiği ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading