Yandex Metrica

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ulaşılamıyor! Vapurlarda düdük çalma eylemi devam ediyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ulaşılamıyor! Vapurlarda düdük çalma eylemi devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları AŞ'ye bağlı vapurlarda, toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varılamaması üzerinden çalışanlar eylemdeler. Başlatılan "düdük çalma" eylemiyle İstanbul düdük seslerinden inlemeye devam ederken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili bir açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor.

Gündem

18.03.2024, 04:38

Şehir Hatları AŞ'de yetkili sendika Türkiye Denizciler Sendikası ile devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşıya varılamaması nedeniyle başlatılan düdük çalma eylemi bugünde devam etti. 

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

BİR DAKİKA BOYUNCA DÜDÜK ÇALINDI 

İlk eylemin 28 Nisan'da yapılması ve sendikanın 1 Mayıs itibarıyla düdük çalma eylemlerini her gün gerçekleştireceklerini açıklamasının ardından, Şehir Hatları'na bağlı vapurlarda, bugün de 09.15'te bir dakika boyunca düdük çalındı. Kadıköy rıhtımında Beşiktaş ve Eminönü iskelelerine yanaşan Şehir Hatları vapurlarında da düdük çalma eylemi gerçekleştirildi.

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

ALKIŞLARLA DÜDÜK EYLEMİNE DESTEK VERİLDİ 

İstanbul Boğazı'nda farklı iskelelerde yolcularını bekleyen vapurlar da düdük çalma eylemine katıldı. Vapur ve iskele personeli alkışlayarak düdük çalma eylemine destek verdi.

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ UNUTUYOR 

Çalışanlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “Bir ailenin geçinmesi için en az 30 bin TL alması gerekir” sözünün çok altında zam teklif edildiğini belirterek tepki gösterdi.Siren sesi İstanbul'un birçok noktasından duyuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading