Yandex Metrica

İBB aracından sonra KOÇ'un resmi aracında da uyuşturucu bulundu: Üniversite açıklama yaptı

İBB aracından sonra KOÇ'un resmi aracında da uyuşturucu bulundu: Üniversite açıklama yaptı

İBB'nin cenaze nakil aracında 144,5 kilo esrar bulunmasının ardından bu kez Koç Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait resmi otomobilden 74 kilogram uyuşturucu çıktı. Skandal olay sonrası üniversite yönetimi bir açıklama yaptı.

Gündem

08.03.2024, 09:06

Şanlıurfa Emniyet Müdürlü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep karayolunda bir aracı durdurarak arama gerçekleştirdi. Üzerinde Koç Üniversitesi logosu bulunan resmi plakalı aracın içinden piyasa değeri 3 milyon TL olan 74 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. 

Narkotik köpeğinin uyarısıyla tespit edilen uyuşturucu, 7 valiz içerisinde 98 paket halinde istiflenmişti. 53 kilo skunk ve 29 paket halinde 21 kilo 350 gram toz esrara polis ekiplerince el konuldu. 

Aracın sürücüsü ile bu otomobile öncülük ettiği belirlenen 34 EYJ 640 plakalı aracın sürücüsü gözaltına alındı. 

Olaya ilişkin fotoğrafların sosyal medyada sıkça paylaşılmasıyla birlikte KOÇ Üniversitesi'nden bir açıklama geldi. Rektörlüğe ait aracın içerisinde uyuşturucu yakalatan şoförün işine son verildiği belirtilen açıklamada, sözkonusu otomobilin de üniversiteden izinsiz şekilde şehir dışına çıkarıldığı belirtildi. 

İçinde uyuşturucu taşınan araç

Açıklamada şöyle denildi: "Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesindeki işine derhal son verilmiştir. Adli süreç halen devam etmekte olup, üniversitemiz de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Koç Üniversitesi olarak emniyet güçlerimiz ve adli makamlarla daimi işbirliği içinde olduğumuzu ve süreci yakından takip ettiğimizi duyururuz." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Haberi Görüntüle

İBB CENAZE ARACINDAN ESRAR ÇIKMIŞTI 

Geçtiğimiz ay benzer bir olay İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçta yaşanmış, İBB'ye ait bir cenaze nakil aracı Adana'da durdurularak aranmış ve içerisinden 144 kilo 550 gram esrar çıkmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading