Yandex Metrica

İBB algı siyasetine devam ediyor! Youtuberlara günlük 10 bin liralık reklam ihalesi gerçekleştirdi

İBB algı siyasetine devam ediyor! Youtuberlara günlük 10 bin liralık reklam ihalesi gerçekleştirdi

CHP'li İBB hizmet siyasetindense algı siyaseti ile belediyeyi yönetmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu her krizde 'trolleri' hedef gösterirken, İBB'nin Youtuber'lara günlük 10 bin TL verdiği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 18:45

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi algı siyasetine hız kesmeden devam ediyor. İcraatlerle değil skandallarla gündeme gelen İBB'nin yeni skandalı 'pes artık' dedirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu her sıkıştıklarında "trol" suçlaması yaparken, İBB'nin trollere ayırdığı paranın bütçesi gündeme oturdu.
 
GÜNLÜK 10 BİN LİRALİK REKLAM

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Youtuber, Blogger, Vlogger ve Influencerlara günlük 10 bin lira verilmek üzere tanıtım ve reklam ihalesi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

TOPLAMDA 218 MİLYON TL'LİK REKLAM İHALESİ

'İstanbul genelinde yapılacak muhtelif kütürel ve sanatsal etkinlikler, bu etkinlik ve oraganizasyonların tanıtım ve duyuru hizmetleri ile muhtelif baskılı metaryellerin alım işi' kapsamında toplamında reklam ihalesinin 217.907,400,00 TL olduğu belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading