Yandex Metrica

Hulusi Akar milletvekili adayı olacak mı? Yeri ve zamanı gelince...

Hulusi Akar milletvekili adayı olacak mı? Yeri ve zamanı gelince...

Milletvekilli adayı olacak mısınız sorusunu yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur" dedi. 

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere çok az bir zaman kaldı. Siyasette en önemli gündem konusu milletvekili aday listeleri. Milletvekili adayı olup olmayacağı merak edilen isimlerden birisi de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar oldu. Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin vurduğ iller arasında yer alan Hatay'da faaliyetlerine devam eden Bakan Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile sınırın sıfır noktasına gitti. Bölgede incelemelerde bulunan Bakan Akar burada gündeme dair soruları tek tek yanıtladı. Peki, Hulusi Akar milletvekili adayı olacak mı? 

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor! Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini... Haberi Görüntüle

Bayramın ikinci günü hava nasıl olacak? Meteorolojiden o illere sağanak yağış uyarısı geldi! İşte 11 Nisan Çarşamba il il hava durumu... Bayramın ikinci günü hava nasıl olacak? Meteorolojiden o illere sağanak... Haberi Görüntüle

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?

Milletvekili adaylığına yönelik yer alan haberlere dair sorulan soruya Bakan Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar  siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading