Yandex Metrica

Hulki Cevizoğlu'ndan Akşener'le ilgili çarpıcı iddia: İstifasını bekleyebilirsiniz

Hulki Cevizoğlu'ndan Akşener'le ilgili çarpıcı iddia: İstifasını bekleyebilirsiniz

Altılı Masa'da Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklanırken kaosun ardı arkası kesilmiyor. Geceye Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasından ziyade liderlerin yüz ifadesi damga vurdu. İYİ Parti liderinin bu durumdan memnun olmadığı görülürken Hulki Cevizoğlu'ndan iddialı bir çıkış geldi. Cevizoğlu, '''Meral Akşener'in Sevr masasıdır bu. Bugün yarın Akşener'in istifasını bekleyebilirsiniz' dedi.

Gündem

04.04.2024, 22:41

Altılı Masa'da 1 yılın ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kabul edildi. 72 saatte yaşanan kaosun ardından masaya geri dönen Akşener'in yüz ifadesi geceye demga vururken Gazeteci Hulki Cevizoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi.

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

İSTİFASINI BEKLEYİN

Cevizoğlu, Akşener'in masayı dağıtıp sonradan geri dönmesiyle alakalı, "İstifasını bekleyin. Bildiğimiz bir şey var demek ki. Bu akşam Meral Akşener'in istifasını bekleyebilirsiniz. Bu akşam olmadı, yarın istifasını bekleyebilirsiniz. Yada oradaki kavgaları takip etmek lazım." dedi.

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

AKŞENER TEHDİDE Mİ MARUZ KALDI?

Masada tek mutlu olanın Davutoğlu olduğunu aktaran Cevizoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

Burada tek mutlu olan bütün masayı Kılıçdaroğlu ile dizayn eden Davutoğlu'nun kendisi. Galiba 1. başkan yardımcısı da o olacak. Davutoğlu kendi ihtiraslarıyla o masayı bu hale getiren kişilerin başında geliyor.
Akşener'in önceki gün söylediklerinden bugüne o söylediklerini yutturan kendisine hangi bir dış ve iç kuvvet oldu? Bir tehdide mi maruz kaldı? Bir şantaja mı maruz kaldı? Veya bir şey mi vadettiler. Ben bir vaat olduğunu zannetmiyorum.

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? Haberi Görüntüle

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor? The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER'İN SEVR MASASIDIR BU

Meral Akşener'den beklenen bir açıklama olduğunu dile getiren Cevizoğlu sözlerini şöyle noktaladı:

'Ben bir şantaja uğradım. Bir tehdide uğradım' veya tam tersi 'Ben hiçbir baskı olmadan bu masaya gittim oturdum.' Hangisini diyecekse. Bu akşam onun ağzından bu açıklamayı millet duymak mecburiyetinde.

Bu akşam İyi Parti adına Meral Akşener'in Sevr masasıdır bu. Sevr imzasıdır İyi Parti adına.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading