Yandex Metrica

HÜDA PAR kararını bugün açıklayacak

HÜDA PAR kararını bugün açıklayacak

HÜDA PAR , Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını açıklamıştı. Milletvekili seçimleriyle ilgili de görüşmelerin sürdürdüğü ifade edilmişti. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul’da yapacağı basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracak.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı kaldı.

Bu kapsamda HÜDA PAR, 14 Mayıs'taki seçimde cumhurbaşkanı adayı göstermekten vazgeçti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

"2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Parlamento seçimleriyle ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor." 

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

HÜDA-PAR KARARINI BUGÜN AÇIKLAYACAK

HÜDA PAR , Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağı kararını bugün duyuracak.

Hüda-Par, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını açıklamıştı. Milletvekili seçimleriyle ilgili de görüşmelerin sürdürdüğü ifade edilmişti.

İşte o görüşmeler sonrasında nasıl bir karara varıldığını bugün Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul’da yapacağı basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading