Yandex Metrica

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam: Saldırıların talimatını nereden aldığınızı da biliyoruz!

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam: Saldırıların talimatını nereden aldığınızı da biliyoruz!

Mersin’de bir grup, "Bu bölge bizim. Bizden başka kimse burada çalışamaz" diyerek HÜDA PAR’ın seçim standına silahla ateş açmış, saldırıda bir kişi yaralanmıştı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İshak Sağlam, saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Gündem

31.03.2024, 12:06

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Mersin'de HÜDA PAR seçim standına yapılan saldırıya sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.  

İshak Sağlam, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı, Halkların Demokratik Partisi eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketlediği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kökümüzü kurutmak için gönderdiğiniz çeteler Mersin'deki standımıza saldırıda bulundu. Bunu aklınızdan hiç çıkarmayın; biz çok sbırlıyız ama kurbanlık koyun değiliz. HÜDA PAR'a saldırılarınızın talimatını nereden aldığınızı da biliyoruz. Kiralık maşaların bir an önce yakalanıp gereğinin yapılmasını bekliyoruz."

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu? Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok?... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Mersin’de PKK’lı bir grup, HÜDA PAR’ın seçim standına silahla ateş açtı. HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir Uysal, “PKK’lı grup 'Bu bölge bizim. Bizden başka kimse burada çalışamaz' diyerek arkadaşlarımıza saldırmış” açıklamasını yaptı. 

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'te sosyal saldırıyla ilgili açıklamada bulunarak, "Dün bu tehlikeye dikkat çekmiştik. İşaret fişeği Demirtaş’tan ve Mansur Yavaş’tan gelmişti. Siyasi ikballeri için ülkeyi yangın yerine çevirecek zihniyeti iyi tanıyoruz. Açık söyleyelim hangi düşünceden olursa olsun kimsenin tırnağına zarar gelsin dahi istemeyiz. Tarafımız net!" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading