Yandex Metrica

Hüda Par'a çıkan ses, HDP/YSP'ye gelince kesildi

Hüda Par'a çıkan ses, HDP/YSP'ye gelince kesildi

Selçuk Özdağ, Hüda Par'ın TBMM'de yemin etmeyeceği yalanına sarılmıştı. Defaatle yalanlama açıklamaları gelmesine rağmen yalanı sürdüren Özdağ, HDP/YSP'nin İstiklal Marşı'nı okumamasına ise sessiz kaldı.

Gündem

18.02.2024, 23:58

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hüda Par ile ilgili ''Meclis'te yemin etmeyecekler çünkü Anayasa'daki Türk kavramına karşılar'' ifadelerini kullanmıştı. 

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu parti yetkilileri defalarca kez Özdağ ve onun gibi düşünen kişilerinin açıklamalarını yalanlamış, yemin töreni ile herhangi bir sorunlarının olmadığını açıklamıştı. 

Bugün de Hüda Par'lı vekiller yemin törenine katılmak için TBMM'ye geldi. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMAYA TENEZZÜL BİLE ETMEDİLER

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

Törenden önce okunan İstiklal Marşı'na HDP/YSP'li Milletvekilleri eşlik etmedi. 

Yemin töreni ile ilgili sorunları olmadığını açıklayan Hüda Par ile ilgili yalan ve iftira söylemlere başvurarak gündemi meşgul eden Özdağ'ın İstiklal Marşı'nı dahi okumaya tenezzül etmeyen YSP'ye karşı sessizliğe bürünmesi ise tepkilere neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading