Yandex Metrica

Hizmet değil algı belediyeciliği! İmamoğlu geldiğinden bu yana tek projeye başlanmadı

Hizmet değil algı belediyeciliği! İmamoğlu geldiğinden bu yana tek projeye başlanmadı

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiğinden bu yana hizmet yapmak yerine algı üretmeyi alışkanlık haline getirdi. İstanbul'da AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin üzerine çöken İmamoğlu, projeleri kendisi yapmış gibi göstermekten imtina etmiyor.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Hizmetlerle değil skandallarla gündeme gelen CHP'li İBB'de bu defa AK Parti döneminde temeli atılan projelerin üzerine çöktü.

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

YAPIMINA AK PARTİ DÖNEMİNDE BAŞLANAN PROJELER

CHP'li İBB, İstanbul'un çeşitli noktalarına "Dünyada aynı anda 10 metro yapan tek şehir" yazılı afişler astı. Ancak CHP’li İBB’nin 'yapıyoruz' diyerek reklamını yaptığı tüm metroların yapımına AK Parti döneminde başlandı.

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

YENİ BİR METRO İNŞAATINA BAŞLANMADI

2019 yerel seçimlerinin ardından CHP yönetimine geçen İBB'de yeni bir metro inşaatına başlanmadı. İBB yönetimi, AK Parti döneminde açılışına az bir zaman kalan metro inşaatlarını ise durdurdu. İBB'nin resmi internet sitesinde bu metroların inşaatlarının ne durumda olduğuna ilişkin herhangi bir bilgiye ise rastlanmadı.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

'KURDELE BELEDİYECİLİĞİ'

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde AK Parti döneminde temeli atılan spor salonlarının açılışını yapan ve projeleri sahiplenen İBB'ye tepki göstermişti. İBB için 'Kurdele belediyeciliği' ifadesini kullanan Göksu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiçbirini kendileri yapmadı, onlarda o vizyon yok. Tamamı AK Parti döneminde başladı, birçoğu da bitirildi. Salonlara boya badana yapıp açılış yapıyorlar. İşleri güçleri şov ve algı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading