Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hezimeti kabul etmeyen CHP'liler zulüm yapmaya devam ediyor! AK Parti'ye oy veren kiracı kapıya konuldu!

Hezimeti kabul etmeyen CHP'liler zulüm yapmaya devam ediyor! AK Parti'ye oy veren kiracı kapıya konuldu!

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen 2.tur seçiminde de hezimete uğrayan CHP acısını depremzedelerden ve masum insanlardan çıkarmaya devam ediyor. Her gün bu konuyla ilgili yeni bir olay meydana geliyor. CHP bu kez başka bir skandala daha imza attı. 

Gündem

23.01.2024, 20:59

Sandıktan çıkan ağır yenilgiyi kabullenemeyen CHP'liler acısını AK Parti seçmeninden çıkarmayı sürdürüyor. Bu konuyla ilgili Tekirdağ sonra İzmir'de de yaşanan utanç verici bir karara imza atılması CHP'nin gerçek yüzünü bir kez daha açık etti.CHP'den Yalova milletvekili adayı gösterilen Yasemin Fazlaca'nın ofisinde kiracı olan Gülfem Özkan'ın AK Parti'ye oy verdiği için iş hanından çıkarılmak istendiğini iddia etti.

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı... Haberi Görüntüle

"SEÇİM ZAMANINA KADAR BİR SORUN YOKTU"

Kiracı Gülfem Özkan konuya ilişkin, "Seçim zamanı gelene kadar benden oy istedi. Ben AK Partili olduğumu kendisine ilettim. Ben kesinlikle AK Partiliyim oyum Erdoğan'a dedim. Seçim zamanına kadar bir sorun yoktu. Lakin seçimde sandığa gömülünce duvarları benim üzerime yıkmaya başladı. Kontratım olmasına rağmen evden atacağını söyledi." dedi. Özkan, "Seçim günü oy kullanmaya okula gidiyorum. Okulda önümü keserek nereye gidiyorsun dedi. Oy kullanmaya gidiyorum dedim bana oy vereceksin dedi." şeklinde konuştu.

Heyet Türkiye'ye gelecek! PKK'yı kuzey Irak'ta bitirecek büyük operasyon başlıyor!... Haberi Görüntüle

TAHLİYE KARARI ÇIKARTTI

Binasında AK Partilileri tespit eden Fazlaca ilk önce fahiş fiyatla zamlar uyguladı. Ardından tahliye kararları çıkarttı. Bir diğer kiracı Arzu Pak ise, "AK Parti'ye üye olan ya da oy veren arkadaşlarımıza karşı çok daha fazla çirkin olaylar var. Direkt çıkın ve terkedin gibi." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belçika'da PKK'lıların saldırısında yaralanan Türk gencine telefon Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'IN RESMİNİ ASAMAZSIN"

Fazlaca iddiaya göre sadece kiracılarına tahliye kararı çıkartmadı, üzerine tehdit etti. Kiracı Gülfem Özkan, "Evimizde Erdoğan'ın resmi asılıydı. Beni arayıp telefonda taciz etti. Sen Erdoğan'ın resmini benim gözümün içine soka soka oraya asamazsın indireceksin oradan dedi." şeklinde ifade etti.Siyasi görüşlerinden dolayı mağdur edildiklerini öne süren Gülfem Özkan hakkını mahkemede arayacağını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading