Yandex Metrica

Heykel belediyeciliğine Kılıçdaroğlu'ndan övgü: Belediye başkanlarımız tarih yazıyor

Heykel belediyeciliğine Kılıçdaroğlu'ndan övgü: Belediye başkanlarımız tarih yazıyor

Yapılamayan hizmetlerle, pr, algı yönetimi ve provokasyonlarla gündeme gelen CHP'li belediyelere Kemal Kılıçdaroğlu'ndan övgü geldi. Hizmet belediyeciliğini heykelden ibaret olarak gören CHP'li belediyelerin olağanüstü çaba harcadıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Belediye başkanlarımız tarih yazıyor' diyerek trajikomik bir açıklamada bulundu.

Gündem

28.02.2024, 19:16

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sivas'ta "Belediye Başkanları Çalıştayı"nda trajikomik açıklamalarda bulundu. 

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

'BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ YEREL YÖNETİMLERDE TARİH YAZIYORLAR'

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kötü afet yönetimi, yandaşa ihale kıyakları, yapılamayan metrolar, bakımı aksatıldığından bozulan İETT otobüsleri ve hizmet yerine tatillerle ve icraat değil heykel belediyeciliğiyle gündeme gelen CHP yönetimlerinin hali pür melali ortadayken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları 'seçmenin aklıyla dalga geçiliyor' yorumunu yaptırdı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında, ''"Bütün engelleri aşıp halka hizmet etme konusunda olağanüstü çaba harcayan belediye başkanlarımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yerel yönetimlerde bir tarih yazıyorlar, tarihimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

'TARİH YAZAN' CHP'Lİ YEREL YÖNETİMLERİN 'İCRAAT' GÜNLÜĞÜ

Peki Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği, 'tarih yazan' CHP'li yerel yönetimlerin icraatleri neler?

İzmir Buca’da Bekir Coşkun, Bolu’da bozayı, Bodrum’da sünger, Didim’de Şirinler, Bilecik'te Atatürk ve köpeği Foks, Beylükdüzü'nde 3. Makarios, Datça'da Orfoz Balığı, Şişli'de köpek Tommy, Çayıralan'da Umuda Yolculuk, Antalya'da Yunan tanrıçası, Uzunköprü'de Themis... Bu isimler CHP'li belediyelerin göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları heykellerin bir kısmı. Bu 'icraatler' göz önünde bulundurulduğunda anlaşılıyor ki halkın hizmet beklediği CHP'li yerel yönetimler, Genel başkanları Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek halkın aklıyla alay etmekten çekinmiyorlar.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

HEYKEL BELEDİYECİLİĞİNE MİLYONLAR HARCANDI

Son 20 yılda dünyadaki 10 dev projenin birçoğunun Türkiye’ye getirildiği bir süreç yaşanırken, birer birer dev projeler hayata geçirilirken, 3 yıl önce göreve gelen CHP’li belediyeler heykel yapım, bakım ve onarıma 16 milyon 947 bin 938 lira harcadı. Heykel bakım onarım adı altında harcanan paraların miktarları ise şu şekilde: Gaziemir Belediyesi 448 bin 660 lira, Balçova Belediyesi 36 bin lira, Nilüfer Belediyesi 521 bin 278 lira, Süleymanpaşa Belediyesi 1 buçuk milyon lira, Çukurova Belediyesi 370 bin lira, Yenişehir Belediyesi 200 bin lira, Bodrum Belediyesi 87 bin lira harcarken son açılan sünger heykeliyle bu alanda daha fazla harcama gerçekleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading