Yandex Metrica

Heyelan ve taşkın Doğu Ekspresi'nde seferlere engel oldu

Heyelan ve taşkın Doğu Ekspresi'nde seferlere engel oldu

Kars'ta karın hızla erimesiyle taşkın ve heyelanlar meydana geldi. İki kara yolu ulaşıma kapandı. Demir yolu heyelan nedeniyle kapandı, Doğu Ekspresi’nin seferi aksadı.

Gündem

23.01.2024, 19:06

Erzurum-Kars demir yolunun Sarıkamış ilçesine bağlı Çatak köyü yakınlarında heyelan oluştu. Sarıkamış ile Kars arası demir yolu ulaşıma kapandı.

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

DOĞU EKSPRESİ'NDEKİ YOLCULAR OTOBÜSLERLE KARS'A ULAŞTIRILDI

Sarıkamış`tan Kars yönüne giden bir yük treni ile Doğu Ekspresi treni de ilerleyemedi. Doğu Ekspresi`ndeki yolcular, otobüslerle Kars`a ulaştırıldı.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

RAYLAR SU ALTINDA KALDI

Kentte ayrıca, Kars ile Akyaka ilçesi arasındaki raylar da eriyen karlar nedeniyle kısmen su altında kaldı. Kars-Akyaka arasındaki tren seferlerinde ise aksama yaşanmadı.

Karın aniden erimesiyle oluşan su taşkınları kara yollarına da zarar verdi. Bazı bölümleri suyla dolup kısmen hasar gören Kağızman-Selim ile Selim-İstasyon kara yolu, Karayolları ekiplerince tüm araç geçişine kapatıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Jandarma ekiplerinin de önlem aldığı güzergahların ulaşıma açılması için Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading