Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hevesle hayallerini anlatmışlardı!  Ayşenur Arslan ve İrfan Değirmenci'nin hayalleri yeniden gündem oldu!

Hevesle hayallerini anlatmışlardı! Ayşenur Arslan ve İrfan Değirmenci'nin hayalleri yeniden gündem oldu!

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan ve seçilemeyen TİP adayı İrfan Değirmenci'nin seçim öncesi yayınında söyledikleri sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu. Ayşenur Arslan'ın "Ayy Sarayı düşünemiyorum" ifadesiyle İfan Değirmenci'nin İzmir'de balkon konuşması yapma hayalleri sosyal medyanın diline düştü.

Gündem

13.03.2024, 14:24

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri dün sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı % 52,16 iken Kemal Kılıçdaroğlu ise sadece %47,88  oy alabildi.

Kirli ittifaka bir halka daha eklendi! CHP'li adayın ekibinden DEM'li... Haberi Görüntüle

"İZMİR'DE BALKON KONUŞMASI YAPMA HAYALİ KURDU"

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan ve seçilemeyen TİP adayı İrfan Değirmenci'nin seçimler öncesi yaptıkları yayında seçim sonrası hayalleri dün yeniden sosyal medyanın diline düştü. Ayşenur Arslan, "Ayyy Sarayı düşünemiyorum" derken Meclis'e giremeyen İrfan Değirmenci, İzmir'de balkon konuşması yapma hayalleri kurdu.  Kılıçdaroğlu'nun balkon konuşması yapıp yapmayacağı da konuşulurken İrfan Değirmenci, " Kılıçdaroğlu'nu Kızılay'dan büyük bir kortejle Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağız." ifadelerini kullandı.

2024 MUĞLA-MENTEŞE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Menteşe'de hangi... Haberi Görüntüle

HAYALLER ÇANKAYA GERÇEKLER...

Kılıçdaroğlu için Çankaya hayalleri kurulurken, 14 Mayıs gecesi tam bir 'hayaller, gerçekler' olayı yaşandı. Çankaya yerine seçim gecesini CHP Genel Merkezi'nin olduğu Söğütözü'nde geçiren Kılıçdaroğlu'nun buradaki koltuğunda bile kalıp kalmayacağı belirsiz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading