Yandex Metrica

Her yerde LGBT afişleri gören Mersin halkı isyanda

Her yerde LGBT afişleri gören Mersin halkı isyanda

CHP'li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentte çözülmesi gereken su sorunu yerine LGBT propagandasına yöneldi. Mersinliler sözkonusu sapkınlığa isyan etti.

Gündem

07.04.2024, 23:10

CHP'li Vahap Seçer'in yönettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde eşcinsel sapkınlığa verilen kapsamlı destekler büyük tepki çekiyor. Son bir haftadır şehrin giriş-çıkışlarına, mahallelerine, otobüs duraklarına ve belli başlı noktalara asılan LGBT afişleri, Seçer yönetiminin eşcinselliği meşrulaştırma kampanyasına desteğini ortaya koydu. 

Şehrin her yanında LGBT renkleri görerek sözde 'Onur Haftası' bahanesiyle asılmış görsellerden rahatsız olan Mersin halkı, gerek sosyal medya gerekse de çeşitli basın yayın organlarında tepkilerini dile getirdi. 

Özellikle çocukların kötü etkilenmesine sebep olabilecek eşcinsellik propagandasını belediyenin ne kadar ücret karşılığında yaptığı merak konusu oldu. 

Eşcinsel derneklerinin bu eylemleri organize etmek için gereken finansal desteği ABD ve Avrupalı vakıflardan aldığı biliniyor. 

Bu toprakların kültürel değerleriyle taban tabana zıt olan sözkonusu eylemlerin özellikle CHP ve HDP'li belediyelerce sahiplenilmesi dikkat çekiyor. 

CHP'li yönetime isyan eden Mersinliler, "Şehir genelinde yaşanan su sorunu ve kesintilerine çözüm bulması gereken belediye nasıl oluyor da LGBT derneklerini önceliyor? Eşcinsel sapkınlık propagandası halkın su sorunundan daha mı önemli?" diye soruyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading