Yandex Metrica
SON DAKİKA
Her Şey Planlıydı!

Her Şey Planlıydı!

Anadolu Ajansı'nın iş akdini fesh ettiği finans muhabiri Musab Turan'ın, bakanlara yönelik provokasyonu adım adım planladığına dair görüntüler ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 17:30

Anadolu Ajansı (AA) tarafından iş akdi feshedilen eski ekonomi muhabiri Musab Turan, dün İstanbul'daki toplantıda Bakan Mustafa Varank ve Bakan Pakdemirli'ye yönelttiği skandal soruyla büyük bir provokasyona imza atmıştı. Olayın ardından tartışmalar sürerken, yapılan provokasyonun planlı olduğuna dair görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, Musab Turan'ın babasının toplantıdan iki saat önce Anadolu Ajansı'nın ofisine gelerek, oğlunun eşyalarını toplamak istediği görülüyor. Olaydan iki saat önce eşyalarını toplamak istemesi, provokasyonun adım adım planlandığını gözler önüne seriyor.

BABASI OLAYDAN ÖNCE EŞYALARINI TOPLAMAK İSTEDİ

Muhabirin babası Ali Seydi Turan, olayın iki saat öncesinde oğlunun eşyalarını toplamak üzere Anadolu Ajans'nın Cevizlibağ'da bulunan ofisine geldi. Güvenlik, oğlunun masasındaki eşyaları toplamak isteyen babanın girişine izin vermeyince Musab Turan, güvenliği aradı. Daha sonra güvenlik, Turan'ın eşyalarını babasına teslim etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Turan'ın iş akdinin fesh edildiğinin duyurulmasının ardından AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, "Konu planlı, hesaplı, sonuçları önceden öngörülmüş, stratejik hedefleri olan bir eylem olarak tarafımızca değerlendirilmektedir." ifadelerini kullandı.

Kurum tarafından konunun üzerine gidieceğini ve konuya ilişkin her türlü idari tedbirin alındığını belirten Karagöz, "Kurumumuz, bu eylemin faili hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Konu hukuka intikal ettirilmiştir. Ajansımız sadece habercilik yapmakta ve kurumsal itibarını her şeyin üzerinde tutmaktadır." dedi.

Kaynak: Haber7.com 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading