Yandex Metrica

Sitede Ara

Her ay 500 milyon lira zarar eden İSKİ suya zam talep edecek

Her ay 500 milyon lira zarar eden İSKİ suya zam talep edecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, suya zam yapmak için zemin kollayan ifadelerde bulundu. Mermutlu, İstanbul'un ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlamak için su fiyatlarında zam yapılması gerektiğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:02

İstanbul Eyüpsultan'daki İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi'nde (İSKOM) gerçekleştirilen toplantıda konuşan İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, belirli aralıklarla su tarifesine zam talebinde bulunduklarını kaydederek şunları söyledi:

"Zam talebimiz Genel Kurulumuz tarafından uygun görülmedi. Giderlerle birlikte toplam 10 milyar 364 milyon lira olarak onaylanan 2022 yılı bütçemiz, maliyetlerde yaşanan son artışlar nedeniyle şimdiden 15 milyar liranın üzerine çıkmıştır. Üzülerek ifade etmek istiyoruz ki İstanbul'a bugün verdiğimiz hizmeti kesintisiz sürdürmek, devam eden yatırımlarımızı tamamlamak ve şehrin ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlamak için su fiyatlarında bir düzenleme yapılması gerektiği tartışmasız bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

'BU FİYATLARLA SU SATMAYA DEVAM EDERSEK SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMAZ'

Bu fiyatlara su satmaya devam edersek bu işin sürdürülebilir olmadığını da İstanbulluların yakından bilmesini istiyoruz.

AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! Haberi Görüntüle

İSKİ HER AY YÜZ MİLYONLARCA LİRA AÇIK VERİYOR

İSKİ her ay yaklaşık 500 milyon lira civarında açık veriyor ve yatırımlarını istediği şekilde gerçekleştiremiyor. Bu durum ileride telafisi zor durumların ortaya çıkmasına neden olacak ve o durumda da alınacak önlemler fayda etmeyecektir. Bütün bu durumları göz önünde bulundurarak aynı zamanda yönetim kurulu başkanımız olan Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanından İSKİ Genel Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırmasını ve su tarifesinin acil olarak görüşülmesini talep ettik.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

SUYA ZAM KAPIDA

Zam oranıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlar çalışıyor Genel Kurulumuza sunacağız. Genel Kurulumuz buradaki oranları takdir edecek ve uygun olan bir zammı, bizim de arzu ettiğimiz zammı vereceklerdir diye umuyoruz. İstanbul halkını en az rahatsız edecek bir zam oranı arzu ediyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading